Επανέρχεται ανανεωμένο τελικά το «The Good Dinosaur» της Pixar - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Επανέρχεται ανανεωμένο τελικά το «The Good Dinosaur» της Pixar

Ειδήσεις | 21-8-2014 |

Για όσους από εσάς είχατε απογοητευθεί με την απουσία του «The Good Dinosaur» από τις φετινές αίθουσες έχετε έναν λόγο παραπάνω πλέον να χαίρεστε, αφού η ταινία που μπορεί να καθυστέρησε, αφού έφυγε πριν λίγους μήνες από την διοίκηση ο σκηνοθέτης Bob Peterson, με αποτέλεσμα να «παγώσει» το πρότζεκτ, όμως το φιλμ επανέρχεται τελικά και μάλιστα ανανεωμένο στις αίθουσες.

Στην υπόθεση της ταινίας παρακολουθούμε, τον έφηβο βροντόσαυρο Άρλο, με το πόδι του να φθάνει τους 70 πόντους ύψος, να γίνεται φίλος με έναν άνθρωπο νεαρής ηλικίας, τον Σποτ.

Το φιλμ δέχεται σεναριακές τροποποιήσεις, με τον John Lithgow που ενσαρκώνει τον Poppa, να δηλώνει ό,τι σε λίγες εβδομάδες θα ξεκινήσει τα νέα «γυρίσματα».

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο Collider:

«Ηχογράφησα έναν ολόκληρο ρόλο στην ταινία. Τώρα έχουν επαναπροσδιορίσει το σενάριο και την οπτική εικόνα σε κάτι το μοναδικό. Μέσα σε αυτό τον μήνα θα ξεκινήσω πάλι από την αρχή τα γυρίσματα για τον ρόλο. Μην ανησυχείτε, η ταινία όχι απλά έρχεται αλλά είναι και καλύτερη από ό,τι είχα φανταστεί. Αλλά εγώ και η Frannie McDormand θα κάνουμε πάλι τους ίδιους ρόλους, τον μπαμπά και την μαμά (Poppa και Momma).»

Αρκεί να μάθουμε πλέον, αν θα επιστρέψουν στο στούντιο για τις νέες ηχογραφήσεις των ρόλων τους και οι ηθοποιοί: Judy Greer, Neil Patrick Harris, Bill Hader and John Ratzenberger καθώς και ό,τι άλλο νεότερο υπάρχει για την επερχόμενη ιστορία.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,