Τα νέα δεν σταματούν για το "Avengers: Age of Ultron" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τα νέα δεν σταματούν για το “Avengers: Age of Ultron”

Ειδήσεις | 2-8-2014 |

Αν υπάρχει κάποιος που ξέρει πως να λέει κάτι χωρίς να λέει τίποτα αυτός δεν είναι άλλος από τον κόσμο της Marvel.

Πριν από λίγο καιρό, ανακοίνωσε το πρόγραμμα της μέχρι και το 2019, με κενές ημερομηνίες. Πριν από 2 εβδομάδες μας έδωσε φωτογραφίες από το Age of Ultron, οι οποίες δεν αποκαλύπτουν τίποτα. Έτσι μας έχει δώσει αρκετό υλικό για να υποθέτουμε και ελάχιστο υλικό για να ξέρουμε.

Στην πρεμιέρα του “Guardians of the Galaxy”, στο Ηνωμένο Βασίλειο ο Joss Whedon, aka ο γκουρού της Marvel, μίλησε σχετικά με την παρουσία γυναικείων χαρακτήρων και μάλιστα μας είπε ότι θα είναι 4. Ξέρουμε ότι θα υπάρχουν επιστρέφοντας οι Μαύρη Χήρα και η Πράκτορας Maria Hill, καθώς και για την ύπαρξη της Scarlet Witch. Ποια θα είναι όμως η τέταρτη;

Η πιθανότητα είναι η Ms. Marvel. Αλλά ποιος ξέρει;

Δείτε εδώ απόσπασμα της συνέντευξης:

 

Η συνέχεια όμως έρχεται από την Comic Con, στην οποία η Marvel έδωσε στους 7000 fans που βρίσκονταν στην αίθουσα, το πρώτο κλιπ της ταινίας που προκάλεσε πανδαιμόνιο.

Το κλιπ, το οποίο δεν έχει βγει ακόμα στη δημοσιότητα, δείχνει τους ήρωες στο ρετιρέ του Tony Stark, να προσπαθούν να σηκώσουν το σφυρί του Thor, και ενώ οι Stark, War Machine, Hawkeye, αποτυγχάνουν, ο Captain America καταφέρνει να το μετακινήσει, και τότε ο Thor ανησυχεί. Η χαρούμενη ατμόσφαιρα χαλάει όταν εμφανίζεται ο Ultron, λέγοντας:”Ο δρόμος για την ειρήνη, έρχεται με τον αφανισμό σας.” Στη συνέχεια είδαμε κολάζ φωτογραφιών με τους ήρωες σχεδόν κατεστραμμένους.

Η συνέντευξη του “Age of Ultron”, μέχρι στιγμής είναι η πιο επιτυχημένη της έκθεσης, από την οποία όμως έλειπε ο σκηνοθέτης Joss Whedon, λόγω τραυματισμού.

Το κλιπ της έκθεσης αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα να βγει στην δημοσιότητα.

Άντε να δούμε.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,