Πως θα σας φαινόταν ο Joaquin Pheonix, για 'Dr. Strange'; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πως θα σας φαινόταν ο Joaquin Pheonix, για ‘Dr. Strange’;

Ειδήσεις | 31-8-2014 |

Και ρωτάμε γιατί πλέον είναι ο επικρατέστερος.

Ο ηθοποιός συνδέεται με φήμες με τον παράξενο δόκτορα της Marvel, εδώ και καιρό, αλλά πλέον θεωρείται ίσως η πιο σίγουρη επιλογή για τον ρόλο, καθώς καινούριες φήμες τον θέλουν να είναι στις τελικές διαπραγματεύσεις.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί για τις 8 Ιουλίου του 2016, με τον εκπρόσωπο της Marvel, Kevin Feige να σημειώνει ότι με αυτή την ταινία ανοίγει ο δρόμος για την προβολή τους υπερφυσικού στοιχείου του σύμπαντος της εταιρείας. Σκηνοθέτης έχει οριστεί ο Scott Derrickson (“Sinister”, “Deliver Us from Evil”), και δεδομένης της εμπειρίας του, μάλλον δεν θα απογοητευθούμε.

Πλην του Phoenix, οι Tom Hardy, Jared Leto, και Jack Huston επίσης φημολογούνταν για τον ρόλο. Για το υπόλοιπο cast ακούγονταν πολύ έντονα τα ονόματα των Benedict Cumberbatch και Jon Hamm, αλλά και οι δύο διέψευσαν τις φήμες.

Μετά το “Her” είδαμε τον ηθοποιό μαζί με τους Jeremy Renner και Marion Cotillard στο “The Immigrant”, και τον αναμένουμε στην επόμενη του Paul Thomas Anderson, “Inherent Vice” και στην επόμενη του Woody Allen.

 

Διαβάστε περισσότερα για: , ,