Πιο θορυβώδης και περισσότερο αγενής ο νέος Doctor Who - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πιο θορυβώδης και περισσότερο αγενής ο νέος Doctor Who

Ειδήσεις | 5-8-2014 |

Ο δημιουργός Steven Moffat απεκάλυψε ότι η τελευταία ενσάρκωση του Doctor Who, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Peter Capaldi, δεν θα μοιάζει σε τίποτα με τον φιλικό και καλοσυνάτο προκάτοχό του. 

Πριν τον ρόλο του σαν Doctor Who, ο Βρετανός ηθοποιός ήταν γνωστός για τον ρόλο του στην πολιτική κωμωδία “The Thick of it”.

Σύμφωνα με τον δημιουργό του σόου, Steven Moffat, θα εκμεταλλευτούν τα ταλέντα του Capaldi στο έπακρο:“Θα είναι ο πιο γιατρός από όλους. Έχει μία εκπληκτική ικανότητα στο αιχμηρό χιούμορ, το οποίο πολλές φορές γίνεται φοβερά αιχμηρό. Τα παιδιά θα καταλάβουν ότι είναι ένας αγενής Γιατρός. Μπορεί να θελήσεις να τον κανακεύσεις, αλλά θα αντισταθεί.”

Μιλώντας για την σχέση του γιατρού με την βοηθό του Clara Oswald — την οποία θα ενσαρκώσει η Jenna Coleman — ο Moffat πρόσθεσε ότι θα υπάρχει ένα κάποιο φλερτ όπως και στις προηγούμενες σεζόν:”Από ένα γιατρό που προσπαθούσε να την κοντρολάρει γιατί ήταν τσιμπημένος μαζί της, πάει σε έναν γιατρό που θα αγνοεί ότι είναι γυναίκα.”

Ο όγδοη σεζόν του Doctor Who, η οποία θα σκηνοθετηθεί από τον πρωτοεμφανιζόμενο σκηνοθέτη Ben Wheatley, θα κάνει πρεμιέρα από το BBC One στις 23 Αυγούστου.

Διαβάστε περισσότερα για: