Η Paramount Αυστραλίας ζητά συγνώμη για την επικοινωνιακή γκάφα - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Paramount Αυστραλίας ζητά συγνώμη για την επικοινωνιακή γκάφα

Ειδήσεις | 1-8-2014 |

Τα στούντιο της Paramount Αυστραλίας, που είναι υπεύθυνα για την προώθηση της νέας ταινίας των μεταλλαγμένων χελωνών, ζήτησαν δημοσίως συγνώμη για την αφίσα που απεικόνιζε τους πράσινους ήρωες να έχουν πηδήξει από ένα κτίριο το οποίο εκρήγνυται και η οποία είχε σαν επικεφαλίδα “11 Σεπτεμβρίου”.

Ασκήθηκε μεγάλη κριτική από τους χρήστες του twitter όταν αναρτήθηκε η εν λόγω αφίσα.

BtsZHbnIMAAWvMS

Αυτό έκανε τους υπεύθυνους της εταιρίας να αναρτήσουν αργότερα tweet ζητώντας συγνώμη.

“Λυπούμαστε βαθύτατα που χρησιμοποιήσαμε αυτή την απεικόνιση για να προωθήσουμε την πρεμιέρα που θα γίνει στην Αυστραλία στις 11 Σεπτεμβρίου” είπε σε δήλωσή της η Paramount Αυστραλίας. “Ο συνδυασμός της εικόνας με την συγκεκριμένη ημερομηνία ήταν ένα λάθος. Δεν θέλαμε να προσβάλουμε κανένα και έχουμε προβεί σε όλες τις ενέργειες για να σταματήσει να χρησιμοποιείται αυτή η αφίσα.”

Megan Fox in the Teenage Mutant Ninja Turtles

Για την ιστορία, οι περιπέτειες των πράσινων μεταλλαγμένων ηρώων, παραδοσιακά εκτυλίσσονται στην Νέα Υόρκη, εκεί όπου την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 πάνω από 3.000 αθώοι χάθηκαν βίαια από μια τρομοκρατική επίθεση.

Teenage Mutant Ninja Turtles 2014

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Megan Fox (“Transformers”) ενσαρκώνοντας την April O’Neil, δημοσιογράφο και πολύ καλή φίλη των χελωνών και ο William Fichtner  (“The Dark Knight”, “Black Hawk Down”) που είναι ο θανάσιμος Shredder. Η ταινία έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 8 Αυγούστου και στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 17 Οκτωβρίου.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,