Ο Stellan Skarsgard, μιλάει για τον ρόλο του στους Avengers - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Stellan Skarsgard, μιλάει για τον ρόλο του στους Avengers

Ειδήσεις | 20-8-2014 |

Φαίνεται ότι οι δημιουργοί των ταινιών της Marvel, δεν σκοπεύουν να αποχωριστούν τον Dr. Erik Selvig, του Stellan Skarsgard.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε τα νέα που τον θέλουν να συμμετέχει κι άλλο στο κινηματογραφικό κόσμο της Marvel.

Εμφανίστηκε και στις δύο ταινίες του “Thor” και στο πρώτο “The Avengers”. Στο “Thor: The Dark World,” ο χαρακτήρας του εμφανίστηκε να τρελαίνεται και να τρέχει γυμνός στο Stonehenge. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Total Film, ο Σουηδός μίλησε για το συμβόλαιό του με την Marvel, αλλά και γιατί του αρέσει να συνεργάζεται μαζί τους:”Υπογράφεις για τουλάχιστον 5 ταινίες νομίζω. Ή εγώ τουλάχιστον. Θα είμαι στο ‘Avengers: Age Of Ultron’, με μικρή εμφάνιση. Είναι κάτι πολύ ωραίο. Ακόμα και τώρα που διοικείται από την Disney, υπεύθυνοι είναι 4-5 άτομα, και ξέρουν ακριβώς τι κάνουν. Μου αρέσει να δουλεύω μαζί τους, γιατί αν έχω ένα πρόβλημα έχω κατευθείαν τα τηλέφωνά τους. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό όταν δουλεύεις για άλλα στούντιο.”

Η συνέντευξη πήγε για ακόμα μία φορά στο αν θα εμφανιστεί γυμνός:“Ναι, ήμουν και πάλι γυμνός. Μίλησαν με τον ατζέντη μου και τον ρώτησαν αν θα με ενοχλούσε να είμαι γυμνός. Έσκασε από τα γέλια. Σχεδόν το απαίτησε. Μερικές φορές μαζί με το συμβόλαιο σε ενημερώνουν ότι θα πάρεις περισσότερο για το γυμνό. Θα προστατεύσουν βέβαια τα γεννητικά μου όργανα, αν και αμφιβάλλω αν θα βγάλουν έστω και μία δεκάρα από αυτά.”

Όταν τον ρώτησαν να εξηγήσει τι θα κάνει στο “Ultron”:”Δεν ξέρω τι μου επιτρέπεται να πω. Αλλά όταν μιλάμε για την Marvel, πρέπει να εξηγήσεις πολλά.”

Διαβάστε περισσότερα για: , ,