Ο Shane Black έτοιμος να σκηνοθετήσει το "The Destroyer" για τη Sony - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Shane Black έτοιμος να σκηνοθετήσει το “The Destroyer” για τη Sony

Ειδήσεις | 23-8-2014 |

Ο Shane Black ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει τη “μεταφορά” της σειράς βιβλίων “The Destroyer” στη μεγάλη οθόνη για λογαριασμό της Sony, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία την Πέμπτη.

Ο Destroyer είναι ένας κλασσικός χαρακτήρας που δεν αξίζει τίποτα λιγότερο από την ιδιοφυια του Shane Black. Δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για το όραμά του γι’αυτόν το χαρακτήρα.” είπε ο ο πρόεδρος παραγωγής της Columbia, Michael De Luca, στις δηλώσεις του.

Η ταινία θα έχει το σενάριο ενός βιβλίου δράσης της δεκαετίας του 1970 που επικεντρώνεται σε έναν αστυνομικό με όνομα Remo Williams.

Ο σκηνοθέτης, που στο παρελθόν έχει σκηνοθετήσει το “Iron Man 3” και το “Kiss Kiss Bang Bang“, έχει “βαρύ” πρόγραμμα να τον περιμένει, καθώς έχει οριστεί να σκηνοθετήσει και το “Nice Guys“, ένα θρίλερ της Warner Bros με πρωταγωνιστές τους Ryan Gosling και Russel Crowe ενώ έχει επιφορτιστεί και την επανεκκίνηση της σειράς “Predator” από την 20th Century Fox. Ακόμα, σκηνοθετεί και συμμετέχει στο σενάριο του “Doc Savage” για την Columbia Pictures.

Το σενάριο του “The Destroyer θα είναι γραμμένο από τον Jim Uhls (“Jumper“, “Fight Club) μαζί με το συγγραφέα μυθιστορημάτων, James Mullaney. Η ταινία θα είναι μια συμπαραγωγή των Sony Pictures, Current Entertainment και Atlas Entertainment.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,