Ο Matthew McConaughey για πρωταγωνιστής στα "Gold" και "The Stand" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Matthew McConaughey για πρωταγωνιστής στα “Gold” και “The Stand”

Ειδήσεις | 25-8-2014 |

Ο Matthew McConaughey παραμένει ένας από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς στον κόσμο. Ο ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς “True Detective” φέρεται να φλερτάρει με τους πρωταγωνιστικούς ρόλους τόσο του “Gold” του Teddy Scharzman όσο και του “The Stand” του Josh Bone.

Οι φήμες που ήθελαν τον McConaughey ως πρωταγωνιστή του Gold” πρωτοακούστηκαν το Δεκέμβριο του 2013, σύμφωνα με το The Wrap. Ο βραβευμένος με Όσκαρ Stephen Gaghan είναι το πρόσωπο που επιθυμούν για τη σκηνοθεσία της ταινίας. Βέβαια, η πρώτη επιλογή του παραγωγού, Paul Haggis, για τη θέση του σκηνοθέτη ήταν ο Michael Mann, αλλά ο τελευταίος εγκατέλειψε το Μάρτιο του 2012 για να επικεντρωθεί στην επερχόμενη Blackhat.

Το σενάριο είναι των Patrick Massett και John Zinman και βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία για το BreX Mineral Corporation, ένα σκάνδαλο εξόρυξης το 1993 και σχετίζεται με έναν μεταλλοδιφή που σκοντάφτει πάνω σε ένα από τα μεγαλύτερα ορυχεία χρυσού στον κόσμο, στη ζούγκλα της Ινδονησίας.

Εν τω μεταξύ, ο McConaughey είναι περιζήτητος και για το ρόλο του κακοποιού στο “The Stand“, μια διασκευή του έργου του Stephen King. Ο Boone αρχικά ήθελε τον Stu Redman για το ρόλο, αλλά άλλαξε γνώμη και τελικά θέλει τον McConaughey στο ρόλο του κακού Randall Flagg.

Διαβάστε περισσότερα για: