Ο Johnny Depp και η κόρη του, μαζί σε ταινία - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Johnny Depp και η κόρη του, μαζί σε ταινία

Ειδήσεις | 21-8-2014 |

Κατά μάνα, κατά κύρη, ή αλλιώς το άλλο γνωστό με το μήλο και τη μηλιά.

Ο επόμενο project του Kevin Smith, “Yoga Hosers”, το οποίο θα ακολουθεί το επερχόμενο θρίλερ τρόμου του ιδίου, “Tusk”, βρήκε τους πρωταγωνιστές του στα πρόσωπα των Johnny Depp και της κόρης του Lily-Rose Depp. Μέσα στο cast θα βρίσκεται και η κόρη του Smith, Harley Quinn.

Από την πρώτη ταινία “Tusk” οι Michael Parks, Justin Long, Haley Joel Osment, Genesis Rodriguez, Ralph Garman και Harley Morenstein θα επιστρέψουν και για την δεύτερη ταινία, συμπληρώνοντας τους Tony Hale, Natasha Lyonne, Austin Butler, Adam Brody, Tyler Posey και Jason Mewes.

Το “Yoga Hosers” θα αφηγείται την ιστορία δύο δευτερευόντων χαρακτήρων του “Tusk”, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο. Αναμένεται και τρίτη ταινία, για να ολοκληρωθεί η τριλογία του σκηνοθέτη, “True North Trilogy”, η οποία βασίζεται σε Καναδικούς θρύλους.

Η δεύτερη ταινία αφορά τις 15χρονες Colleen Collette (Lily-Rose) και Colleen McKenzie (Harley), οι οποίες εργάζονται σε ένα μίνι μάρκετ μετά το σχολείο. Όταν ένα αρχαίο κακό αναδύεται από τα βάθη της Καναδικής γης, και απειλεί να διαλύσει το πάρτι στο οποίο σκοπεύουν να πάνε, ενώνουν τις δυνάμεις τους με έναν κυνηγό ονόματι Guy Lapointe (Depp), για να αποτρέψουν το κακό.


Διαβάστε περισσότερα για: , , ,