Ο Ben Affleck μιλάει για τον Batman - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Ben Affleck μιλάει για τον Batman

Ειδήσεις | 18-8-2014 |

O Ben Affleck είναι ακόμα στα γυρίσματα του Batman v Superman: Dawn of Justice. Έχουμε δει φωτογραφίες, εμφανίστηκε στην Comic-Con για να προμοτάρει την όλη κατάσταση, αλλά αυτό που δεν έχει αλλάξει είναι τα συναισθήματά του.

Τον Σεπτέμβριο του 2013, ο ηθοποιός υπερασπίστηκε την μοναδικότητα του σεναρίου σε ό,τι αφορούσε τον χαρακτήρα, την δουλειά του σκηνοθέτη Zack Snyder, και συζήτησε το πως μπήκε στο cast, μετά και τις αποδείξεις της Warner ότι θα γίνει ένας σχετικός χαμός. Τώρα σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly, συμπλήρωσε κι άλλα στα λεγόμενά του, χωρίς να αλλάξει τίποτα από το παρελθόν:

 Σχετικά με την προετοιμασία του: “Βρίσκομαι εν μέσω γυρισμάτων. Είναι μία διαδικασία που θα μπορέσω να εκτιμήσω περισσότερο όταν τελειώσει. Μπορώ να σας πω ότι, όταν κάνω έναν ρόλο, είναι η υποχρέωσή μου να φτάσω την φυσική κατάσταση του χαρακτήρα μου, όσο πιο κοντά μπορώ. Και για τον Batman, φανερά οι απαιτήσεις είναι πολλές. Έτσι γυμνάζομαι εντατικότατα.”

Σχετικά με τις αντιδράσεις των θεατών: “Πριν δεχτώ τον ρόλο, η Warner Bros. μου έδωσε ένα σωρό αντιδράσεις από τα νέα του casting, και με ρώτησαν ‘Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να εμπλακείς; Αυτό είναι πια μέρος των ταινιών. Υπάρχουν ενεργοί fans εκεί έξω, και οι απόψεις είναι πολλές’. Για εμένα δεν έχει πλέον σημασία. Ο καθένας έχει την άποψή του. Δεν θα το είχα δεχτεί αν δεν εμπιστευόμουν το ένστικτό μου σε ότι αφορά την κινηματογράφηση. Νομίζω ότι ο Chris Terrio έγραψε ένα εξαίσιο σενάριο και ο Zack είναι ένας σπουδαίος οπτικός σκηνοθέτης. Είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα οπτική. Δεν θα το έκανα αν πίστευα ότι δεν μπορώ να το κάνω.’

Σχετικά με τα διακαιώματα των fans:”Ξέρετε κάτι; Είναι σημαντικό που οι άνθρωποι νοιάζονται τόσο πολύ. Θέλουν τόσο πολύ να δουν την ταινία. Και είναι υποχρέωσή σου να τιμήσεις την ιστορία. Υπάρχουν οι Ελληνικοί μύθοι, και οι Αμερικανικοί μύθοι. Οι Αμερικανικοί μύθοι είναι αυτοί οι σουπερήρωες. Και ο κόσμος νοιάζεται για αυτούς. Και είναι υποχρέωσή σου να κάνεις καλή δουλειά και να την κάνεις όσο καλύτερα μπορείς. Στο κάτω κάτω της γραφής, η ταινία είναι η μόνη που μετράει.”

Στο μεταξύ πληροφορίες αναφέρουν ότι προχτές κατά την διάρκεια των γυρισμάτων ο Affleck τραυματίστηκε στον ώμο χωρίς μάλλον να είναι κάτι το σοβαρό.

Καλά τα λέει, πάντως, δεν έχετε να πείτε, δείτε και το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα για: ,