Νέες προσθήκες στο cast του "Βιβλίου της Ζούγκλας" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέες προσθήκες στο cast του “Βιβλίου της Ζούγκλας”

Ειδήσεις | 22-8-2014 |

Μετά και τον Benedict Cumberbatch, άλλη μία ανακοίνωση για το “Βιβλίο της Ζούγκλας” έρχεται από την Warner Bros., για την διασκευή σε σκηνοθεσία Andy Serkis.

Christian Bale, Cate Blanchett, Naomie Harris, Tom Hollander, Eddie Marsanand και Peter Mullan προστέθηκαν στον cast. Όλοι θα δανείσουν την φωνή τους σε ζώα, πέρα από τον Rohan Chand, τον νεαρό συμπρωταγωνιστή του Jason Bateman στο “Bad Words”, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Μόγλη.

Το σενάριο ανήκει στην Callie Kloves, η οποία είναι υπεύθυνη για το σενάριο των Harry Potter, με την ταινία να είναι ένας συνδυασμός motion capture, οπτικών εφέ και αληθινών σκηνικών.

Η ιστορία του “Jungle Book” επικεντρώνεται στον Μόγλη, ένα ορφανό που μεγάλωσε στη ζούγκλα από λύκους, και γίνεται φίλος με διάφορα ζώα στην πορεία. Ο ίδιος ο Serkis θα κάνει τον αρκούδο Baloo, και ο Bale θα δώσει την φωνή του στον Bagheera, τον ατρόμητο πάνθηρα, ο οποίος μαζί με τον Ballo, σώζουν τον Μόγλη από τον τίγρη Shere Khan (Cumberbatch) και του μαθαίνουν τους νόμους της ζούγκλας.

Η Blanchett δανείζει την φωνή της στην Kaa, έναν πύθωνα, ενώ ο Hollander θα παίξει τον Tabaqui, το τσακάλι βοηθό του Shere Khan.

Με το cast πλέον ολοκληρωμένο, το “Βιβλίο της Ζούγκλας” δια χειρός Warner είναι έτοιμο να ανταγωνιστεί την αντίστοιχη διασκευή της Disney, σε σκηνοθεσία Jon Favreau.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,