Νέα πρόσωπα στο Homeland - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέα πρόσωπα στο Homeland

TV | 1-8-2014 |

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, θα έχουμε τρεις ακόμη προσθήκες στο cast του Homeland για τη νέα σεζόν. Ο Mark Moses και η Nimrat Kaur αναμένεται να εμφανιστούν σε αρκετά επεισόδια, ενώ σε τουλάχιστον ένα θα εμφανιστεί και ο  Art Malik.

Ο Moses είναι γνωστός από τη συμμετοχή του στο Mad Men άλλα και το Desperate Housewives και θα υποδύεται έναν Αμερικανό καθηγητή Πολιτικών Επιστημών στο Ισλαμαμπάντ. Η Kaur που γνωρίσαμε στο The Lunchbox από την Ινδία, το οποίο κέρδισε εντυπώσεις και βραβεία στο Φεστιβάλ των Καννών το 2013, συστήνεται στο αμερικανικό κοινό με έναν πιο mainstream ρόλο, ως πράκτορας των Πακιστανικών Μυστικών Υπηρεσιών. Ενώ ο Malik, με πέρασμα από αρκετές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, άλλα τελευταίο μεγάλο ρόλο εκείνον του κακού στο True Lies του Cameron πριν από είκοσι χρόνια, θα υποδύεται έναν απόστρατο Πακιστανό στρατιωτικό, παλιό φίλο του Saul.

Αυτό το διάστημα πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν της σειράς στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής (το οποίο υποτίθεται πως θα είναι το Ισλαμαμπάντ) ενώ η πρεμιέρα της είναι προγραμματισμένη για τις 5 Οκτωβρίου.

Θυμηθείτε το trailer της νέας σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα για: