Ψηνόμαστε για Μαύρη Χήρα; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ψηνόμαστε για Μαύρη Χήρα;

Ειδήσεις | 28-8-2014 |

Μετά από τα συνοδευτικά της μικρής μας Scarlett κοντά στον CaptainAmerica, η BlackWidow πιθανόν να βρήκε σκηνοθέτη, και μάλιστα στο πρόσωπο του. Σας θυμίζει κάτι; Ο σκηνοθέτης του Game of Thrones λοιπόν θα ήθελε πολύ να ασχοληθεί με τη λεγάμενη καθώς, όπως δήλωσε, βρίσκει το χαρακτήρα της και το παρελθόν της πρώην πράκτορα της KGB γοητευτικότατο, και θεωρεί πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι δεν έχει υπερδυνάμεις αλλά απίστευτες ικανότητες.

Θα ήθελα πολύ να δημιουργήσω μια ταινία με γυναίκα πρωταγωνίστρια, είτε έχει υπερδυνάμεις είτε όχι. (…) Δεν με ενδιαφέρουν τόσο οι σούπερ ήρωες καθώς σεν μπορώ να ταυτιστώ με αυτούς. Πολύ σπάνια πεθαίνουν, και όταν συμβαίνει αυτό, με κάποιο τρόπο πάντα επιστρέφουν. Θα ήθελα να κάνω μια μεγάλη φιγουρατζίδικη ταινία με γυναικείο πρώτο ρόλο, αλλά πρέπει να είναι κάποιος ρόλος στον οποίο να μπορώ να πιστέψω.

black widow

Ταινία γύρω από τη Μαύρη Χήρα συζητά η Marvel μήνες τώρα, και έχει ήδη επιβεβαιώσει την ιδέα, ίσως για να έχει κάτι να επιδείξει απέναντι στην πρόθεση της Warner να ασχοληθεί με τη Wonder Woman, την οποία και θα ενσαρκώσει η πανέμορφη ισραϊλινή ηθοποιός – και μοντέλο – Gal Gadot. Όμως, παρ’όλο που η Marvel έχει ανακοινώσει σεναριογράφο, δεν έχει ενεργοποιήσει την παραγωγή.

Κι όλα αυτά ενω η Johnasson περιμένει και το πρώτο της παιδί.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , ,