Ο Sean Bean στη νέα σειρά Legends! 20 ευρώ πως ούτε κι αυτή τη φορά θα τη βγάλει καθαρή... - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Sean Bean στη νέα σειρά Legends! 20 ευρώ πως ούτε κι αυτή τη φορά θα τη βγάλει καθαρή…

TV, Ειδήσεις | 14-8-2014 |

Σε μυθιστόρημα κατασκοπίας του Robert Littell βασίζεται η νέα σειρά του δημιουργού του Homeland και του παλαιότερου 24, Howard Gordon με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο μας και επανειλλημένα αδικοχαμένο Sean Bean, μια παράδοση -πλέον- που το TNTαποφάσισε να μην αφήσει ανεκμετάλλευτη προωθώντας το #DontKillSeanBean (!).

Αυτή τη φορά στη σύγχρονη εποχή, ο Sean Bean, υποδυόμενος τον μυστικό πράκτορα Martin Odum, θα βρεθεί αρχικά αντιμέτωπος με τρομοκράτες, που δηλώνουν πατριώτες. Με εξαιρετική ικανότητα να αλλάζει ταυτότητες και να μεταμορφώνεται για κάθε επιχείρηση, λογικά κάθε εβδομάδα, ο Martin χάνει σταδιακά τον εαυτό του βυθισμένος μέσα στον εκάστοτε ρόλο του. Ένας άγνωστος εμφανίζεται για να του υποδείξει πως ίσως και ο ίδιος δεν είναι πραγματικός, πως υπάρχει ένας απώτερος σκοπός της ύπαρξης αυτής της περσόνας, ενώ πράλληλα τα θύματα πληθαίνουν ανεξέλεγκτα. Και καθώς ο Martin προσπαθεί να λύσει το μυστήριο, ένας συνεργάτης του τον παρακολουθεί περιμένοντας να τον ενοχοποιήσει με την πρώτη ευκαιρία.

Για την –αναγκαία – γυναικεία παρουσία/συνεργάτιδα θα έχουμε την Ali Larter, γνωστή από τα Final Destination 1 και 2, ενώ διάφορα γνωστά ονόματα από το χώρο της TV θα πλαισιώσουν το ζεύγος, με την Tina Majorino και τον Steve Harris σε κομβικούς ρόλους.

Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί πως η πρώτη σαιζόν θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια, ξεκινώντας από τις 20 Αυγούστου. Οπότε έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας για να σχεδιάσουμε με ποιον τρόπο θα λήξει η σύμβασή του αυτή τη φορά!

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , ,