«Ξέχασαν» να προβάλλουν το «Guardians of the Galaxy» σε κινηματογράφο του εξωτερικού - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

«Ξέχασαν» να προβάλλουν το «Guardians of the Galaxy» σε κινηματογράφο του εξωτερικού

Ειδήσεις | 4-8-2014 |

Κάτι ξέχασαν να κάνουν οι υπεύθυνοι του κινηματογράφου Regal Cinemas στην Βιρτζίνια της Αμερικής. Και ακόμα δεν μάθατε τίποτα.

Το «ανυποψίαστο» κοινό πήγε να παρακολουθήσει την δημοφιλής sci-fi ταινία «Guardians of the Galaxy» και αντί αυτού, έβλεπε επί 30 λεπτά σκηνές από την παιδική ταινία «Rise Of The Guardians».

Μπορεί και οι δυο ταινίες να έχουν το στοιχείο της περιπέτειας, και την ίδια λέξη, guardians, όμως η κατάσταση ήταν ελαφρώς τραγική. Στο πρώτο πεντάλεπτο του Rise μπήκε μέσα στην αίθουσα ο υπεύθυνος  να ενημερώσει ότι σε λίγο θα φτιαχτεί το πρόβλημα. Μετά τα 15 λεπτά όμως, ακολούθησε λούπα του Rise, με το κοινό να βλέπει ξανά από την αρχή την παιδική ταινία. Ευθύς ξεκίνησαν οι φωτογραφίες στα social media. Μάλιστα ο υπεύθυνος, πρότεινε να τους δώσει εισιτήρια για να δουν την επόμενη προβολή που θα ήταν σε 3D, και αρκετοί δέχτηκαν παρότι είχαν πληρώσει για την απλή προβολή της ταινίας. Αυτοί που έμειναν πάντως θα έχουν να το θυμούνται!

Rise Of The Guardians

Ένας από τους θεατές που «χάρισε» ουσιαστικά την είδηση στο Hollywood Reporter, ήταν ο Dean Browell που ανέβασε το στιγμιότυπο στο Twitter. Ο Browell πήγε να δει το έργο με τον δεκάχρονο γιο του και όπως δήλωσε:

«Πριν το τέλος της «περιπέτειας», υπήρχε μια διακοπή 10 λεπτών με τα φώτα σβηστά και εμάς έτοιμους να ξαναδούμε για τρίτη φορά την αρχή του Rise. Όμως ευτυχώς αυτή την φορά η ταινία ξεκίνησε με το Interstellar και μας έδωσε την λύτρωση.

Από τις 8 που ξεκίνησε η ταινία, η ώρα είχε φθάσει 9:15. Όσοι έφυγαν από την αίθουσα, μπήκαν στην ουρά, που είχε τουλάχιστον 50 άτομα, μήπως μπορέσουν να πάρουν πίσω τα χρήματα τους. Ήμασταν τόσο απογοητευμένοι.»

Τελικά οι υπεύθυνοι του Regal Cinemas, έδωσαν πίσω τα χρήματα σε όλους και μάλιστα μαζί με μια αφίσα δώρο της ταινίας, τους έδωσαν νέο εισιτήριο για να το δουν επιτέλους την άλλη μέρα.

Το καλύτερο της υπόθεσης, είναι πως τέτοια περιστατικά έχουν ξανασυμβεί στους κινηματογράφους Regal, που από ότι φαίνεται έχουν μια «προτίμηση» στις παιδικές ταινίες.

Ο Dean Browell που αγαπάει πολύ τα social media, ξαναπήγε την άλλη μέρα για την ταινία και πόσταρε φωτογραφία στο Twitter, λέγοντας: ας προσπαθήσουμε ξανά, και πήρε την προσωπική απάντηση από την σελίδα των Regal Cinemas:

«Ευχόμαστε να πήγαν όλα καλύτερα σήμερα. Λυπούμαστε πολύ για το γεγονός. Δεν υπάρχει δικαιολογία.»

Και στην συνέχεια έβαλαν και το παρακάτω:
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=JFvujknrBuE]

Τι να πει κανείς….!

Διαβάστε περισσότερα για: ,