Κάθεστε; Ο Guillermo Del Toro σκηνοθετεί Norman Reedus στο επόμενο Silent Hill - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Κάθεστε; Ο Guillermo Del Toro σκηνοθετεί Norman Reedus στο επόμενο Silent Hill

Ειδήσεις | 21-8-2014 |

Κρατήστε παρακαλώ την ψυχραιμία σας.

Η σειρά ταινιών δεν αποκτά τρίτη ταινία, ευτυχώς. Μιλάμε για την ομώνυμη  σειρά βιντεοπαιχνιδιών της ιαπωνικής εταιρείας Konami, η οποία διατηρεί και το διακαιώματα του τίτλου.

O αγαπημένος λοιπόν Guillermo Del Toro, μετά το πέρασμά του στην λογοτεχνία αλλά και στην τηλεόραση, μιας και το “The Strain” είναι δικό του βιβλίο αλλά και δική του τηλεοπτική παραγωγή, μεταπηδά σε ένα μέσο που μέχρι στιγμής δεν είχε ασχοληθεί, αλλά τον έχει πραγματική ανάγκη. Αυτό των βιντεοπαιχνιδιών.

Η Konami λοιπόν, μετά και τις δύο (σχεδόν) αποτυχημένες προσθήκες του franchise, αποφάσισε να εμπιστευθεί τον σκηνοθέτη και να του αναθέσει το σενάριο και την σκηνοθεσία του 7ου παιχνιδιού της κύριας σειράς, με παραγωγή να ανήκει σε ένα άλλο μεγαθήριο του είδους, τον Hideo Kojima, τον δημιουργό πίσω από ένα άλλο μεγάλο όνομα του χώρου, αυτό της σειράς των “Metal Gear Solid”.

Βέβαια η εταιρεία δεν σταμάτησε εκεί. Επιστρατεύει ακόμα έναν “μεγάλο” χαρακτήρα. Ήρωας του παιχνιδιού θα είναι ο Norman Reedus, γνωστός κινηματογραφικά από το 2ο ‘Blade’, και τηλεοπτικά από το ‘The Walking Dead’, και κρίνοντας από το trailer, το animation είναι από τα καλύτερα.

Η υπόθεση και το σενάριο του παιχνιδιού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, αλλά δε μας νοιάζει.

Δείτε το, τρομοκρατηθείτε και αρχίστε τις οικονομίες, καθώς το παιχνίδι που πλέον ονομάζεται “Silent Hills”, θα βγει για τις επόμενης γενιάς κονσόλες όπως Playstation 4 και X-Box One.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,