Η Jennifer Lawrence σε συζητήσεις για το "The Hateful Eight" του Tarantino - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Jennifer Lawrence σε συζητήσεις για το “The Hateful Eight” του Tarantino

Ειδήσεις | 25-8-2014 |

Τρέλανέ μας Quentin! Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι η λατρεμένη καθ’ότι πολυσχιδής ηθοποιός Jennifer Lawrence είναι σε διαπραγματεύσεις για να συμμετέχει στην ταινία που ετοιμάζει αυτήν την περίοδο ο Quentin Tarantino, με τίτλο The Hateful Eight“. Ακόμα δεν είναι σαφές σε τι ρόλο θα τη δούμε, αλλά δυο είναι όλοι κι όλοι οι βασικοί γυναικείοι ρόλοι στην ταινία (αυτός της κρατούμενης Daisy Domergue κι αυτός της Six Horse Judy).

” Παρά τις φήμες στο διαδίκτυο, από τη μεριά της Lawrence έχει επιβεβαιωθεί ότι δεν θα συμμετέχει στην ταινία” δήλωσε ο Jeff Sneider του κινηματογραφικού site “The Wrap” και πρόσθεσε ότι ” ο Tarantino είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος ως προς τη στάση του τύπου απέναντι στο project του HATEFUL EIGHT, λόγω της διαρροής του σεναρίου που είχε προηγηθεί, οπότε θα δούμε στο άμεσο μέλλον αν οι φήμες αληθεύουν…”

Ο Justin Kroll από το “Variety” συμφώνησε και πόσταρε στο τουίτερ του ότι οι δηλώσεις από την πλευρά της Lawrence για μη συμμετοχή στο The Hateful Eight  θα μπορούσαν να είναι ψευδείς αλλά ακούστηκε επίσης ότι η ηθοποιός έπρεπε να κινηθεί προς το LIVE BY NIGHT του Ben Affleck λόγω συμβατότητας προγράμματος. H ηθοποιός πράγματι είναι πολύ απασχολημένη αυτήν την περίοδο με την τελευταία ταινία  “The Hunger Games” και με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο επόμενο φιλμ του David O. Russell “Joy“. Θα υποδυθεί την Joy Mangano, μια ανύπαντρη μητέρα τριών παιδιών που ενώ αγωνίζεται για να επιβιώσει στο Long Island, γίνεται μια από τις πιο επιτυχημένες επιχειρηματίες της χώρας λανσάροντας τη δική της αυτόματη σφουγγαρίστρα (!?). Η ταινία βασίζεται σε πραγματική ιστορία και προορίζεται να βγει στις αίθουσες 25 Δεκέμβρη 2015, δηλαδή την ίδια περίοδο που θα ολοκληρώνεται και το “Hateful Eight”.

Η ταινία “The Hateful Eight” περιγράφει τις εντάσεις και τα στραβά που μπορούν να συμβούν όταν μια χιονοθύελλα βγάζει μια άμαξα εκτός πορείας και παγιδεύει μια ετερόκλιτη ομάδα που αποτελείται από κυνηγούς κεφαλών, έναν αποστάτη στρατιώτη και μια φυλακισμένη σ’ ένα σαλούν στη μέση του πουθενά . Αρκετά τρελό και γι’ αυτό ταιριαστό με τη Jennifer Lawrence. Υποθέτω θα μάθουμε με σιγουριά το καστ σε λίγο καιρό.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,