Πρώτη εικόνα του «Inherent Vice» με Joaquin Phoenix και Josh Brolin - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτη εικόνα του «Inherent Vice» με Joaquin Phoenix και Josh Brolin

Ειδήσεις | 18-8-2014 |

Μετά από την επιτυχία του ιδιαίτερου φιλμ «Master» ο σκηνοθέτης Paul Thomas Anderson επιστρέφει με καινούργιο project και συμπεριλαμβάνει και αυτή την φορά τον Joaquin Phoenix.

Το βιβλίο του Thomas Pynchon «Inherent Vice» που εκδόθηκε το 2009, παίρνει για πρώτη φορά σάρκα και οστά στον κινηματογράφο και μας ταξιδεύει σε μια περιπέτεια που συνδυάζει τους τσαλακωμένους χαρακτήρες του με την αίγλη της δεκαετίας του ’70.

Στο Λος Άντζελες, ο Larry “Doc” Sportello είναι ένας πεπειραμένος και λίγο σκοτεινός ντεντέκτιβ που έχει χωρίσει εδώ και καιρό από την καλή του Shasta και έχει καιρό να την δει. Όταν εκείνη θα εμφανιστεί πάλι εντελώς ξαφνικά στην ζωή του και θα του μιλήσει για τον νέο της έρωτα, τον καλό της που τυχαίνει να είναι μεγαλομεσίτης, ο «Doc» θα ξαφνιαστεί ακόμα περισσότερο όταν εκείνη θα του προτείνει να τον απαγάγουν μαζί για να του πάρουν τα λεφτά. Ο «Doc» θα καταλάβει για ακόμα μια φορά πως έννοιες όπως η αγάπη δεν χωρούν σε καθημερινότητες από αυτές που βιώνει εκείνος και σύντομα θα «πέσει» στην παγίδα της πρότασης της πρώην του.

Inherent Vice

Η πρώτη φωτογραφία της ταινίας που ήρθε στο φως δείχνει τον Joaquin Phoenix στον ρόλο του «Doc» και τον Josh Brolin να υποδύεται τον σκληροτράχηλο και «παγωμένο» συνεργάτη του, τον ντεντέκτιβ Christian “Bigfoot” Bjornsen.

Συγκεκριμένα ο Brolin μιλώντας για τον ρόλο του, είπε:

«Είναι ένα μεγάλο φρούτο που παίζει βασικό ρόλο στην ταινία. Είναι παγωμένος και είναι φίλος μου. Ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι με κάνει να γελάω.»

Η μαύρη κωμωδιακή περιπέτεια διάρκειας 148 λεπτών, θα είναι παγκοσμίως διαθέσιμη από τις 9 Ιανουαρίου 2015 στους κινηματογράφους. Για να δούμε..!

Διαβάστε περισσότερα για: