Η ζωή της Brittany Murphy, ταινία από το Lifetime - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η ζωή της Brittany Murphy, ταινία από το Lifetime

Ειδήσεις | 14-8-2014 |

To Lifetime, αφήνει για λίγο τα εκατοντάδες reality που έχει στο πρόγραμμά του, και ασχολείται με την βιογραφία της αδικοχαμένης ηθοποιού.

Η δίωρη τηλεταινία, The Brittany Murphy Story, θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Σεπτεμβρίου, και αποτελεί το πρώτο μεγάλου μήκους σενάριο για την 32χρονη ηθοποιό, η οποίο πέθανε πριν από σχεδόν 5 χρόνια.

Η Amanda Fuller (Last Man Standing, Grey’s Anatomy) θα ενσαρκώσει την Brittany Murphy, με την Sherilyn Fenn (Twin Peaks, Ray Donovan) να παίζει την μητέρα της,  Sharon Murphy.

Η ταινία θα ξεκινάει με την Murphy σε νεαρή ηλικία, με τις προσπάθειες της μητέρας της να μετατρέψει την κόρη της σε σταρ κατά τις δεκαετίες του 80 και 90, αλλά δεν θα μείνει μόνο εκεί. Θα ασχοληθεί με τα αίτια που οδήγησαν την ηθοποιό στο θάνατο, καθώς και με το πως αντιμετώπισε η μητέρα της τους ισχυρισμούς ότι ο θάνατος της κόρης της δεν ήταν ατύχημα.

Ενώ το Lifetime δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τις πηγές στις οποίες βασίστηκε, ο εκπρόσωπος της Sharon Murphy έσπευσε να δηλώσει πως η παραγωγή δεν έχει συμβουλευθεί την Murphy, και ότι η ίδια δεν έχει καμία ανάμειξη με το project, ξεκαθαρίζοντας έτσι την θέση της οικογένειας σε ενδεχόμενες ανακρίβειες που ίσως παρουσιαστούν.

Η Brittany Murphy ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση, πριν περάσει στον κινηματογράφο, με ταινίες όπως τα Clueless, Girl Interrupted και 8 Mile. Πέθανε στις 20 Δεκεμβρίου του 2009, με τον σύζυγό της Simon Monjack να πεθαίνει 5 μήνες μετά. Ο ιατροδικαστής γνωμάτευσε ότι η αιτία θανάτου και για τους δύο ήταν η πνευμονία, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε περισσότερα για: ,