Η Sony, αλλάζει το "The Interview", και την δολοφονία του Kim Jong-Un - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Sony, αλλάζει το “The Interview”, και την δολοφονία του Kim Jong-Un

Ειδήσεις | 16-8-2014 |

Τελικά η Sony φαίνεται να υπέκυψε στις πιέσεις.

Αρχικά φαινόταν πως η εταιρεία παραγωγής της κωμωδίας “The Interview”, η οποία σχετίζεται με τον σχεδιασμό δολοφονίας του Νοτιοκορεάτη Δικτάτορα από ένα συνεργείο τηλεόρασης, δεν σκόπευε να αλλάξει πρόσωπα και καταστάσεις από το σενάριο.

Αυτό φαίνεται πλέον να μην ισχύει καθώς η Sony προχωράει σε σεναριακές αλλαγές προς χάριν των αμφιλεγόμενων σχολίων και αντιδράσεων από την Νοτιοκορεάτικη πλευρά.  

Μία πρώτη αλλαγή αφορά κουμπιά. Χιλιάδες κουμπιά στις στρατιωτικές στολές των ένστολων της ταινίας, θα αλλάξουν ψηφιακά γιατί ήταν ακριβώς ίδια με εκείνα που φορούν οι στρατιωτικοί επί διακυβερνήσεως  Kim Jong Un, αλλά και του θανόντος πατέρα του, Kim Jong Il. 

To αμερικανικό τμήμα της Ιαπωνικής εταιρείας, υπεύθυνο για την ταινία, μάλλον θα διαγράψει και την σκηνή όπου ψηφιακά λιώνει το πρόσωπο του Kim Jong Un σε αργή κίνηση, τον οποίο θα ερμηνεύσει στην ταινία ο Randall Park. 

Το “The Interview” έχει ήδη καταδικαστεί από τις αρχές της Νοτίου Κορέας σαν απροκάλυπτη ενέργεια άσκησης τρομοκρατίας και πολέμου.

Η ταινία είναι σκηνοθετημένη από τον Evan Goldberg, με τους Seth Rogen και James Franco, και πρόσφατα άλλαξε ημερομηνία από τον Οκτώβριο σε Δεκέμβριο. 

Διαβάστε περισσότερα για: , ,