Η Jane Fonda, το "Newsroom" και η τηλεόραση – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Jane Fonda, το “Newsroom” και η τηλεόραση

Ειδήσεις | 13-8-2014 |

H Jane Fonda, 2 φορές νικήτρια Όσκαρ, πολιτική ακτιβίστρια και ζωντανή απόδειξη του fitness,  πήγε προσφάτως για ψώνια. Καθώς πλησίασε την πωλήτρια, εκείνη την ρώτησε:”Θέλετε να παίξετε γκολφ ή θέλετε απλά να τα γ***σετε όλα;” (‘Do you want to play golf or do you want to f**k around?), ατάκα της από την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά “The Newsroom”, η οποία της χάρισε την δεύτερη σερί υποψηφιότητα της για Emmy, και συνολικά την 4η στην καριέρα της.

Η Fonda μαζεύει βραβεία από το 1984, αλλά θεωρεί την υποψηφιότητά της για το Emmy, από τις σημαντικότερες.

Ο χαρακτήρας στην σειρά είναι η Leona Lansing, διευθύντρια του φανταστικού Atlantic Media Group, το οποίο διαχειρίζεται το επίσης φανταστικό δίκτυο ειδήσεων Atlantic Cable News, το οποίο κάνει την παραγωγή στην εκπομπή των χαρακτήρων των Jeff Daniels και Emily Mortimer.

Το “The Newsroom” ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της τρίτης και τελευταίας σεζόν του τον Ιούλιο, και παρά τις φήμες που θέλουν την Fonda να εγκαταλείπει, αυτό μάλλον δεν θα συμβεί σύντομα.

“Το “The Newsroom”, ήταν για εμένα μία εξωπραγματική εμπειρία. Ερμηνεύοντας αυτόν τον χαρακτήρα ήταν σαν να ανέβηκα στην κορυφή. Αγαπώ τον χαρακτήρα που μου δημιούργησαν. Και είναι πολύ σημαντικό να στο αναγνωρίζουν”, μιλώντας για τις υποψηφιότητές της.

Όταν ερωτήθηκε για τον ανταγωνισμό της στα φετινά Emmy:”Διάβασα ότι στις πιθανότητες είναι το νούμερο 2. Η Allison Janney (Master Of Sex) θα κερδίσει μάλλον. Και νομίζω ότι είναι φανταστική. Μου αρέσει πολύ. Οπότε αν χάσω, θα χάσω από αυτήν, αλλά εύχομαι να κερδίσω.”

Το σημαντικότερο όσων δήλωσε ήταν σχετικά με την εμπειρία της με το Netflix:”Δεν είχε καμία διαφορά με τις ταινίες. Είχε την αίσθηση της ταινίας, και αυτό το λέω συνεχώς. Γυρίσαμε μία σκηνή, και ήμασταν 200 άνθρωποι. Και ήταν και μονοκάμερο”, δήλωση που σημαίνει ότι ή ότι της άρεσε η εμπειρία, ότι έχει καταλάβει που βρίσκεται στο μέλλον.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη της ηθοποιού εδώ.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,