Ξεκινούν τα γυρίσματα του Big Bang Theory - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ξεκινούν τα γυρίσματα του Big Bang Theory

TV, Ειδήσεις | 2-8-2014 |

H 8η σεζόν του Big Bang Theory κρεμόταν από μια κλωστή, μετά την ανακοίνωση της Warner Bros ότι αναβάλλονται τα γυρίσματα της, λόγω αξιώσεων πρωταγωνιστών της σειράς σχετικά με τα συμβόλαια τους. Ωστόσο φαίνεται πως ο σκόπελος ξεπεράστηκε…

Στις 30 Ιουλίου υποτίθεται πως θα ξεκινούσαν τα γυρίσματα της νέας σεζόν της σειράς, ωστόσο οι Jim Parsons, Johnny Galecki και Kaley Cuoco και άλλοι συντελεστές δεν εμφανίστηκαν στα πλατό, αφού τα συμβόλαια τους με την εταιρεία ήταν ακόμη υπό διαπραγμάτευση. Οι ηθοποιοί, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, επιθυμούσαν η αμοιβή τους να είναι 1 εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο, ενώ κατά την περσινή σεζόν έπαιρναν 350 χιλιάδες δολάρια για κάθε επεισόδιο διάρκειας 22 λεπτών περίπου.

“Είναι τρελοί” μπορεί και να σκεφτείτε! Ωστόσο οι απαιτήσεις τους δεν είναι και τόσο παράλογες, αν σκεφτεί κανείς τα οικονομικά οφέλη των παραγωγών από την επιτυχία της σειράς. Ο “Sheldon” και η παρέα του ζητούν από αυτά το μερίδιο, που τους αξίζει, και φαίνεται πως αυτό τελικά θα πάρουν αφού ανακοινώθηκε η νέα ημερομηνία κατά την οποία θα ξεκινήσει η παραγωγή της 8ης σεζόν της σειράς: 6 Αυγούστου.

Διαβάστε περισσότερα για: