Γερνάνε όλοι, γερνάει κι ο Mel Gibson; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Γερνάνε όλοι, γερνάει κι ο Mel Gibson;

Ειδήσεις | 12-8-2014 |

Ο George Miller, σκηνοθέτης της τριλογίας  “Mad Max” (1979, 1981, 1985) δήλωσε ότι αντικαθιστά τον αλλοτινό πρωταγωνιστή του Mel Gibson με τον κατά πολύ νεώτερό του ανερχόμενο ηθοποιό Tom Hardy για τους προφανείς λόγους. Ο σκηνοθέτης δήλωσε πως δεν ήταν καθόλου σίγουρος για το αν ο 58χρονος  Mel θα μπορούσε να δεσμευθεί για ακόμα μια τριλογία.
Ο Gibson συστήθηκε στο κοινό του τριάντα χρόνια πριν, πρωταγωνιστώντας στην πρώτη ταινία της τριλογίας, στο ρόλο του Max Rockatansky. Ο Miller, λέγεται ότι τον ήθελε να επιστρέφει στην τέταρτη ταινία Mad Max αλλά τελικά επέλεξε τον Tom Hardy εξ αιτίας των σκανδάλων που βαραίνουν το όνομα του Gibson .

“Έχω αδυναμία στον Mel. Στενοχωρήθηκα πραγματικά όταν έμπλεξε με όλα αυτά (σ.σ. τα σκάνδαλα)” , δήλωσε ο Miller σε συνέντευξή του. “Αλλά τώρα είναι μια νέα φάση. Ελπίζω ότι θα παίξει σε περισσότερες ταινίες γιατί πιστεύω πως είναι υπέροχος ηθοποιός. Αλλά θεωρώ ότι είναι κι ένας θαυμάσιος σκηνοθέτης επίσης” πρόσθεσε, διαψεύδοντας τις φήμες που τον ήθελαν να αποφεύγει τη συνεργασία εξ αιτίας των σκανδάλων στα οποία εμπλεκόταν ο φίλος του.

“Mad Max: Fury Road” είναι ο τίτλος της περί ής ο λόγος επερχόμενης ταινίας και διαδραματίζεται σε ένα έρημο τοπίο, στα πιο απρόσιτα μέρη του πλανήτη, όπου η ανθρωπότητα δοκιμάζεται και κλονίζεται από την τρέλα των ανθρώπων που παλεύουν για την εξασφάλιση των βιοτικών τους αναγκών. Στο πλευρό του τρελο-Μαξ, η Charlize Theron .

“Πρώτα διαλέγεις χαρακτήρες και καθώς τους χτίζεις φτιάχνεις και την ιστορία. Μάλιστα για τη συγκεκριμένη ιστορία, χρειάστηκε να γράψουμε δύο επιπλέον σενάρια. Το ένα ολοκληρώθηκε, το άλλο όχι ακόμα. Σε κάθε περίπτωση όπως φαίνεται έχουμε άλλες δύο ταινίες Mad Max εν αναμονή για να εξιστορήσουν αυτές τις περιπέτειες. Λογικό δεν ήταν να επιλέγαμε κάποιο νεότερο;” ολοκλήρωσε ο Miller και μαχαίρωσε τον αγαπημένο του φίλο εκεί που τον πονάει περισσότερο. Καλύτερα να επιβεβαίωνε τις φήμες για έλλειψη εμπιστοσύνης στον Gibson λόγω των αλλεπάλληλων σκανδάλων.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,