Ετοιμάστε βαλίτσες: Star Wars λούνα πάρκ στην Disneyland - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ετοιμάστε βαλίτσες: Star Wars λούνα πάρκ στην Disneyland

Ειδήσεις | 8-8-2014 |

Έχουν περάσει κάποια χρόνια από τότε που η Disney αγόρασε την Lucasfilm, και έχουμε καταλάβει ότι θέλει να “βγάλει” όλα και περισσότερα από το διάσημο franchise.

Φαίνεται όμως ότι το 2015 θα είναι μία χρονιά που η εταιρεία θα βγάλει πολλά. Όχι μόνο θα βγει το Star Wars Episode VII, αλλά η ταινία θα υπάρχει πλέον και σαν έκθεμα στα πάρκα της Disneyland. Ο Διευθύνων σύμβουλος της Disney, Bob Iger δήλωσε πως τα πρώτα σχέδια και κατασκευές θα βρουν το φως της δημοσιότητας στην αρχή του 2015.

Η παρουσία του Star Wars αυτή τη στιγμή στα πάρκα περιλαμβάνει τα “Star Tours: The Adventures Continue”, προϊόντα merchandise και Star Wars Weekends στην Walt Disney World κάθε Μάιο και Ιούνιο. Αυτό που δεν γνωρίζαμε μέχρι πρότινος είναι αν το 2015 θα ξεκινήσει η κατασκευή των πάρκων ή αν θα βγουν μόνο τα σχέδια. Η πιθανότητα πια είναι ότι θα δούμε στις αρχές του επόμενου χρόνου τα αρχιτεκτονικά σχέδια, με την κατασκευή των πάρκων να αρχίζει μέσα στο 2018.

Rumors on what a Star Wars expansion to Disney theme parks have been running rampant for years. You can read a bunch of details here, here and here.

Η φήμη αυτή κυκλοφορεί από την πρώτη στιγμή της εξαγοράς της Lucas Arts, αλλά είναι η πρώτη φορά που επίσημες πηγές αναφέρουν την δημιουργία των πάρκων.

Ετοιμάστε βαλίτσες για ένα λούνα πάρκ, πολύ πολύ μακριά.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,