Διέρρευσαν εικόνες και στοιχεία πλοκής για το "Star Wars Episode VII"! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Διέρρευσαν εικόνες και στοιχεία πλοκής για το “Star Wars Episode VII”!

Ειδήσεις | 18-8-2014 |

Μεγάλο… “spoil” μπορεί να γίνει στο ίντερνετ κι εμείς είμαστε εδώ για να το “απολαύσουμε” και να το αναμεταδώσουμε!

Μιλάμε για την πολυαναμενόμενη ταινία “Star Wars Episode VII” και τις νέες εικόνες που διέρρευσαν που δείχνουν το εσωτερικό του διαστημοπλοίου Millenium Falcon αλλά και τους “κακούς” της ταινίας που δείχνουν ανανεωμένοι.

Τρεις από τις φωτογραφίες απεικονίζουν το πιλοτήριο, ενώ η τέταρτη το διάδρομο του διαστημοπλοίου.

1

3

2

4

Όπως είπαμε, έχουμε εικόνα κι απ’τους νέους κακούς της ταινίας, οι οποίοι θα μοιάζουν κάπως έτσι:

5

Ο συγκεκριμένος τυπάκος που βλέπετε ονομάζεται Inquisitor, κάτι σαν ιεροεξεταστής δηλαδή. Ο Inquisitor θα είναι από τους κύριους κακούς στην Animation σειρά που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο με τίτλο Star Wars Rebels. Το ότι ένας από τους κακούς της σειράς, θα είναι και ένας από τους κακούς της ταινίας κάνει τα πράγματα αρκετά πιο ενδιαφέροντα για την σειρά, ενώ τα spoilers από διάφορούς κομπάρσους της ταινίας δεν λένε να σταματήσουν.

Διαβάστε παρακάτω μόνο αν θέλετε να μάθετε ένα αρκετά μεγάλο spoiler για την ταινία.

Ο Inquisitor λοιπόν σύμφωνα με κάποιους κομπάρσους της ταινίας πέρα από έναν από τους κακούς, είναι και εκτελεστική μηχανή του Darth Vader, ένας στρατιώτης για να κάνει τη… βαριά δουλειά δηλαδή. Ο στρατολογηθείς από τον Vader στρατιώτης, θα έχει το back story που του αρμόζει, με την ιστορία των παλιών Star Wars να ξαναγράφεται μερικώς, και (προσοχή προσοχή) τον Darth Vader να εμφανίζεται στο έβδομο επεισόδιο της σειράς σε ένα flash back, στο οποίο θα συμμετέχει και η κόρη της Carrie Fischer στην πραγματική ζωή, ερμηνεύοντας την νεότερη Princess Lea. Χαμός ε;

Η ταινία αναμένεται να προβληθεί για πρώτη φορά το Δεκέμβρη του 2015 στις αίθουσες των ΗΠΑ ενώ τα γυρίσματα γίνονται το Άμπου Ντάμπι, το Λονδίνο και την Ιρλανδία. Τα γυρίσματα έχουν σταματήσει για ένα μικρό χρονίκο διάστημα καθώς ο Harrison Ford έσπασε το πόδι του κατά τη διάρκεια τους αλλά αναμένεται να επιστρέψει αργότερα μέσα σ’αυτόν το μήνα.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,