Έρχονται δυο ταινίες για τον Μόγλι από Warner Bros. και Disney - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Έρχονται δυο ταινίες για τον Μόγλι από Warner Bros. και Disney

Ειδήσεις | 4-8-2014 |

Όχι μια αλλά δυο ταινίες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν οι λάτρεις της ιστορίας του Μόγλι.

Οι δυο μεγαλοεταιρίες παραγωγής ταινιών Disney και Warner Bros. ετοιμάζουν αυτό τον καιρό ταινία με αφορμή το πασίγνωστο παραμύθι Jungle Book του συγγραφέα Rudyard Kipling που πρωτοσυστήθηκε στο κοινό το 1894 και έχει ενσαρκωθεί πολλές φορές στον κινηματογράφο. Αναφερόμαστε φυσικά στην ιστορία του Μόγλι, του παιδιού που μεγάλωσε στο δάσος και τον ανέθρεψε μια ομάδα λύκων, μια αρκούδα και ένας μαύρος πάνθηρας και κυρίως τον προστάτεψαν από την απειλητική τίγρη Shere-Khan.

Από ότι γνωρίζουμε έως τώρα θα συναντήσουμε πολύ μεγάλα ονόματα και στις δυο ταινίες που τις διαχωρίζει απλώς μια λέξη. Ανυπομονούμε για το αποτέλεσμα που συγκεντρώνει ονόματα που έχουν συμμετάσχει στις ταινίες του Harry Potter καθώς και στις πρόσφατες ταινίες Hobbit.

Στην εκδοχή της Disney, η ιστορία του Μόγλι φέρει τον τίτλο The Jungle Book και θα βγει στις 9 Οκτωβρίου 2015, ενώ η ταινία των Warner Bros. φέρει τον τίτλο The Jungle Book: Origins και αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 21 Οκτωβρίου 2016.

Πάμε να δούμε σταδιακά ποιους θα συναντήσουμε.

Jungle Book: Origins της Warner Bros.

Ο Andy Serkis είναι το νέο πρόσωπο που προστίθεται στην ομάδα του Jungle Book: Orings και πέρα από τον ρόλο του που δεν γνωρίζουμε ακόμα, εκτελεί και χρέη συν-σκηνοθέτη. Στο σενάριο βρίσκεται ο Steve Cloves (Harry Potter Movies) μαζί με την κόρη του Callie.

Περιμένοντας την τελική ανακοίνωση της Warner σχετικά με την ομάδα των ηθοποιών, έχουμε μια πρώτη σεναριακή εικόνα για την ταινία, από τον Andy Serkis, που όπως δηλώνει θα έχει και σκοτεινό χαρακτήρα.

«Αυτό που αγαπώ στο σενάριο του Στιβ και της Καλί Κλόοβς είναι ότι προσεγγίζουν αρκετά πιστά το βιβλίο. Δεν υπάρχει ντροπή στο να αναδειχθεί η σκοτεινή πλευρά της ιστορίας. Η ζούγκλα είναι ο κήπος της Εδέμ και σίγουρα είναι το κατάλληλο σημείο ώστε να μεγαλώσει ο Μόγλις, αλλά είναι επίσης και ο χώρος που προβάλλει τον φόβο και τον τρόμο.»

Jungle Book της Disney

Σε αντίθεση με το πρότζεκτ της Warner, η Disney, έχει κάνει γνωστή την ομάδα των ηθοποιών που θα δανείσουν τις φωνές τους στην επερχόμενη ταινία.

Με την νέα προσθήκη του Bill Murray, στον ρόλο του Ballo, της αρκούδας που γίνεται ο μέντορας του Μόγλι, βρίσκονται κοντά του οι: Idris Elba, Ben Kingsley, Scarlett Johansson, Lupita Nyong’o, Christopher Walken. Τον Μόγλι θα υποδυθεί ο Neel Sethi, ενώ σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Jon Favreau. Η ταινία πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους τις 9 Οκτωβρίου 2015.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,