Κι άλλος Ben Hur - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Κι άλλος Ben Hur

Ειδήσεις | 14-8-2014 |

Αφού αφήσουμε στην άκρη τα πώς και τα γιατί, καθώς η θεωρία περί λόγου ύπαρξης και χρησιμότητας των ριμέικ κρίνεται μόνο εκ του αποτελέσματος, ας δούμε τον πρωταγωνιστή της απόπειρας επαναδημιουργίας της κλασσικής ταινίας και πανάκριβης παραγωγής, Ben Hur.

Πρόκειται για τον Tom Hiddleston. Πρέπει να πω κι άλλα; Είναι ο Loki. Από τους Avengers. Σε ρόλο που ενσάρκωσε παλαιότερα ο Charlton Heston. Και τώρα που διακρίνουμε όλοι την απορία στον τόνο μου, ας προχωρήσουμε στις ελάχιστες λεπτομέρειες που κοινοποιήθηκαν.

Η συμφωνία με τις MGM και Paramount δεν έχει κλείσει ακόμα, και το καστ δεν έχει οριστικοποιηθεί. Όμως ο Hiddleston, που αυτή τη στιγμή πνίγεται στις συνεργασίες (βλ. Crimson Peak και del Toro) θεωρείται ήδη ο καταλληλότερος για τον πρώτο ρόλο.

Στην παραγωγή θα συμμετέχουν όπως φαίνεται οι Mark Burnett και Roma Downey, της τηλεοπτικής σειράς Η Βίβλος, ενώ τον τελευταίο σχεδιασμό του σεναρίου έχει αναλάβει ο John Ridley σεναριογράφος του πολυβραβευμένου 12 Χρόνια Σκλάβος. Παρά το πρώιμο ακόμη στάδιο του φιλμ, έχει ανακοινωθεί ως ημερομηνία πρώτης προβολής η 26η Φεβρουαρίου του 2016. Με τόσα ριμέικ δε θα ξέρουμε τι να πρωτοδούμε το Πάσχα.

 

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,