Θα γράψει ο Akiva Goldsman το σενάριο για το "The Ring 3"; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα γράψει ο Akiva Goldsman το σενάριο για το “The Ring 3”;

Ειδήσεις | 23-8-2014 |

Σύμφωνα με την Deadline, ο βραβευμένος με Όσκαρ, Akiva Goldsman, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να γράψει το σενάριο του “The Ring 3”. Το προσχέδιο, που έπεισε την Paramount να δώσει στην ταινία το πράσινο φως, έχει γραφτεί από τον Jacob Aaron Estes (“Mean Creek”). 

Άλλες λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη τρίτη ταινία τρόμου είναι ακόμα θολές, αλλά το 2010 το στούντιο σκεφτόταν να δημιουργήσει μια 3D τριλογία. Ο  F. Javier Gutierrez, που είναι υπεύθυνος για το ριμέικ της ταινίας “The Crow”, θα δουλέψει πίσω από το φακό σε αυτό το πρότζεκτ.

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Koji Suzuk, το “The Ring” σκηνοθετήθηκε από τον Gore Verbinski το 2002. Η ταινία τρόμου για τη Samara, το εκδικητικό πνεύμα ενός κοριτσιού, απέφερε 250 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Το “The Ring 2” έγινε τρία χρόνια μετά με τον Hideo Nakata, που σκηνοθέτησε και την αρχική ιαπωνική ταινία. Απέφερε λιγότερα από την πρώτη ταινία, αλλά και πάλι έπιασε το αξιοσέβαστο πόσο των 161 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι και στις δύο ταινίες πρωταγωνιστεί η Naomi Watts.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , ,