Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο το σπίτι από το Twin Peaks - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο το σπίτι από το Twin Peaks

Ειδήσεις | 4-7-2014 |

Είστε φαν του David Lynch; Ονειρεύεστε να ζείτε στο εφιαλτικά σουρεαλιστικό και απόκοσμο σύμπαν του; Μήπως θέλετε και να μετακομίσετε στην Αμερική; Το σάιτ αγάπης και αφοσίωσης στην καλτ σειρά του Αμερικανού σκηνοθέτη του wtf , welcometotwinpeaks.com, μας ενημερώνει ότι το σπίτι της Laura Palmer –της νεκρής στάρλετ της σειράς- είναι προς πώληση, στην τιμή των 549.950 δολαρίων.

Το σπίτι των τεσσάρων υπνοδωματίων που βρίσκεται στην πόλη Έβερετ της Ουάσινγκτον, χρησιμοποιήθηκε για τα εσωτερικά γυρίσματα του πιλοτικού επεισοδίου της σειράς Twin Peaks. Επίσης, πλάνα του εξωτερικού του χρησιμοποιήθηκαν στο Twin Peaks: Fire Walk with Me, της ταινίας που γύρισε ο Lynch με τον Mark Frost το 1992, και αποτελεί τον πρόλογο και τον επίλογο της τηλεοπτικής σειράς. Αν και έχουν περάσει σχεδόν είκοσι χρόνια από τότε, τα δωμάτια του σπιτιού παραμένουν ίδια όπως τα έχουμε δει στην οθόνη.

Το σάιτ του μεσιτικού γραφείου που έχει αναλάβει την πώληση του σπιτιού δεν κάνει καμία αναφορά στη σειρά: « Όμορφο σπίτι του 1930, στην καρδιά του ιστορικού Rucker Hill. Το σπίτι αυτό διαθέτει ξύλινα δάπεδα, γύψινα διακοσμητικά, μεγάλα δωμάτια και διαχρονικό χαρακτήρα… Είναι ένα σπίτι που πρέπει να δείτε οπωσδήποτε!» Οι δαίμονες, οι φόνοι και το περίφημο Red Room ελπίζουμε να μην συμπεριλαμβάνονται.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από το welcometotwinpeaks.com, με εικόνες από την αγγελία και από την ταινία:

palmer1

palmer2

palmer3

Διαβάστε περισσότερα για: ,