Το Ουίσκι με το όνομα του John Wayne, μάλλον δεν θα βγει ποτέ - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Ουίσκι με το όνομα του John Wayne, μάλλον δεν θα βγει ποτέ

Ειδήσεις | 13-7-2014 |

Οι κληρονόμοι του John Wayne μηνύουν Αμερικανικό πανεπιστήμιο το οποίο, τους εμποδίζει να λανσάρουν αλκοολούχα ποτά με την ονομασία “Duke”. Το “Duke”, ως γνωστών αποτελεί παρατσούκλι του διάσημου ηθοποιού.

To πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι το πανεπιστήμιο του Duke, στην βόρεια Καρολίνα, δεν δέχεται να δημιουργηθούν προϊόντα οποιασδήποτε μορφής με την ονομασία Duke, προς αποφυγή της οποιασδήποτε ανάμειξης και σύνδεσης των προϊόντων με το πανεπιστήμιο.

Η “John Wayne Enterprises”, εταιρεία διαχείρισης της κληρονομιάς του ηθοποιού, ζήτησε από τον εισαγγελέα να βγάλει απόφαση σχετικά με το ζήτημα. Η δικογραφία δηλώνει:”Το Πανεπιστήμιο του Duke δεν έχει και δεν σκοπεύει να έχει οποιαδήποτε επιχειρηματική δραστηριότητα στην παραγωγή, διαφήμιση, διανομή και πώληση αλκοολούχων ποτών. Ακόμα και αυτό να συμβεί μιλάμε για τελείως διαφορετικό αγοραστικό κοινό από αυτό της JWE.”

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν το “Duke” θα βγει στα ράφια. Αλλά η εταιρεία διύλισης Monument Valley Distillers αποκάλυψε τον Απρίλιο ότι προχωράει κανονικά στην δημιουργία και εμφιάλωση.

Τι να πούμε και εμείς; Στην υγειά μας…

Διαβάστε περισσότερα για: ,