Το "Gone Girl" του David Fincher είναι μυστήρια ιστορία κι έχει μυστήρια poster - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “Gone Girl” του David Fincher είναι μυστήρια ιστορία κι έχει μυστήρια poster

Ειδήσεις | 8-7-2014 |

 H νέα ταινία του David Fincher “Gone Girl” αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2014 κι εσύ που μας διαβάζεις συστηματικά έχεις ήδη ενημερωθεί γι’αυτό. Πρόσφατα λοιπόν άρχισε να κυκλοφορεί μια σειρά από αφίσες για την ταινία με το tagline “Happy Anniversary”. Μία από τις αφίσες απεικονίζει μια μισοκαμμένη φωτογραφία με τον Ben Affleck και την Rosamund Pike (στην ταινία Nick Dunne και Amy Elliott) χαμογελαστούς να πίνουν σε πρόποση των φίλων τους στο γάμο τους.

Μια άλλη αφίσα μας δείχνει ένα κόκκινο δαντελένιο εσώρουχο , μια άλλη ένα κοπίδι με λίγο αίμα επάνω, ενώ μια τρίτη ένα καψαλισμένο απόκομμα από σελίδα ημερολογίου με ημερομηνία 5 Ιουλίου 2012 και τη σημείωση “Αυτός ο άντρας μπορεί να με σκοτώσει”. Όλα αυτά τα αντικείμενα τα βλέπουμε τοποθετημένα σε ειδικά σακουλάκια εγκληματολογικού εργαστηρίου.

Δείτε το τελευταίο trailer του Gone Girl.

Το “Gone Girl” είναι βασισμένο στο ομώνυμο best seller μυθιστόρημα της Gillian Flynn. Πρόκειται για ένα καθαρόαιμο θρίλερ μυστηρίου που μας διηγείται την ιστορία ενός άντρα, ο οποίος αναζητά τη γυναίκα του αλλά μετά από λίγο κατηγορείται για τη δολοφονία της και παλεύει για την αθωότητά του. Στο καστ συμμετέχουν επίσης ο Neil Patrick Harris και ο Τyler Perry.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,