Το "Better Call Saul", 6 χρόνια πριν το "Breaking Bad" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “Better Call Saul”, 6 χρόνια πριν το “Breaking Bad”

Ειδήσεις | 14-7-2014 |

Αυτά που ξέραμε για για το spin off του Breaking Bad, είναι ότι οι Bob Odenkirk και Jonathan Banks, θα κρατούν τους ίδιους ρόλους, των Saul Goodman και Mike Ehrmantraut αντίστοιχα.

Πέραν αυτού, ακούγαμε μόνο φήμες για το τι μπορεί να συμβεί. Μέχρι που το AMC, μας έδωσε νέες φωτογραφίες, το cast αλλά και πληροφορίες για την πλοκή.

Τώρα ξέρουμε ότι η σειρά θα τοποθετείται έξι χρόνια πριν τα γεγονότα του Breaking Bad.

Σε ότι αφορά το cast, θα περιλαμβάνει τους Michael McKean σαν Chuck, τον αδερφό του Saul, Rhea Seehorn σαν Kim, Patrick Fabian σαν Hamlin και Michael Mando σαν Nacho, οι οποίοι είναι χαρακτήρες και από τις δύο πλευρές του νόμου.

Το δελτίο τύπου λέει το εξής:“Η σειρά ξεκινάει 6 χρόνια πριν ο Saul Goodman γνωρίσει Walter White. Όταν τον συναντήσουμε, ο άνθρωπος που θα γίνει ο Saul Goodman είναι γνωστός σαν Jimmy McGill, ένας μικρός και ασήμαντος δικηγόρος που προσπαθεί να βρει τον σκοπό του, και τα να βγάλει πέρα. Μαζί του δουλεύει, και ενίοτε εναντίον του, ο Mike Ehrmantraut. Η σειρά θα ακολουθεί τη μεταμόρφωση του Jimmy σε Saul, σε δραματικούς τόνους μαύρης κωμωδίας.”

Οι δημιουργοί δεν αποκλείουν την επιστροφή κι άλλων χαρακτήρων από το Breaking Bad, ανάλογα με το σενάριο το οποίο ακόμα γράφεται, καθώς δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, για να μπορούν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο λόγος για την δημιουργία της σειράς είναι ότι ενώ φαινόταν ποιος είναι πραγματικά ο Saul, ανακάλυψαν ότι δεν γνωρίζουν και πολλά πράγματα για αυτόν, και αποκαλύπτεται ότι το θέμα έχει πολύ υλικό.

Ξέρουμε ότι Breaking Bad, δεν θα είναι αλλά θα το περιμένουμε.

Αυτές επίσης είναι και οι δύο φωτογραφίες που έδωσαν οι δημιουργοί στην δημοσιότητα.

better-call-saul-press-tour-2-550x367

Διαβάστε περισσότερα για: ,