Ο Ron Howard θα «σκηνοθετήσει» τους Beatles - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Ron Howard θα «σκηνοθετήσει» τους Beatles

Ειδήσεις | 18-7-2014 |

Ο δυο φορές βραβευμένος σκηνοθέτης Ron Howard, μας κάνει ακόμα να θυμόμαστε το έντονο θρίλερ «A Beautiful Mind», ενώ κατατάσσουμε το πρόσφατο βιογραφικό «Rush» σε μια από τις πιο καλοφτιαγμένες ταινίες της εποχής μας. Αυτή τη φορά ο Howard, καταπιάνεται με ένα από τα πιο δημοφιλή ποπ βρετανικά συγκροτήματα της δεκαετίας του 1960.

Ένα επίσημο ντοκιμαντέρ για τους Beatles θα είναι η νέα του δουλειά, που φιλοδοξεί να ολοκληρώσει μέχρι το 2015.

Το μουσικό «αφιέρωμα» θα εμπεριέχει πέρα από 12 με 20 τραγούδια τους, την πορεία του συγκροτήματος, από το ξεκίνημα μέχρι την κορυφή και φυσικά την συμβολή τους στην τέχνη. Δεν θα λείψουν επίσης και οι επίσημες ηχογραφήσεις, καθώς και τα ζωντανά στιγμιότυπα των συναυλιών τους από τους ίδιους τους φανς. Στην επίτευξη του έργου θα βοηθήσουν καταλυτικά οι Paul McCartney, Ringo Starr, Yoko Ono Lennon, Olivia Harrison.

Με τα παρακάτω λόγια ο Howard, δίνει μια πλήρη εικόνα στο Deadline και σε άλλες δηλώσεις τους, για το τι να περιμένουμε. Το ντοκιμαντέρ ήρθε στο φως από την Apple Corps σε συνεργασία με την «One Voice One World» που συγκέντρωσε το βιογραφικό υλικό.

«Με την εισαγωγή της ψηφιακής τεχνολογίας θα μπορέσουν να αναπαραστήσουμε το εξαιρετικό υλικό που διαθέτουμε, από εικόνα και ήχο, όπου θα κάνει το αποτέλεσμα μοναδικό στον θεατή.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και νιώθω μεγάλη τιμή να εργάζομαι με την Apple και την ομάδα της White Horse πάνω στην καταπληκτική ιστορία των τεσσάρων αυτών νεαρών που κατάφεραν να κυριαρχήσουν τον κόσμο το 1964. Η επιρροή τους στην mainstream κουλτούρα και στους ανθρώπους δεν μπορεί να θεωρηθεί υπερβολική.»

Ήξερες ό,τι:
Ο Ron Howard πρωτοείδε τους Beatles το 1964 στο πλαίσιο του «The Ed Sullivan Show» και αργότερα είπε στους γονείς του πως θα ήθελε μια περούκα των Beatles.

Αυτή την ιστορία ξαναθυμήθηκε ο Howard, στα γυρίσματα της ταινίας του «Rush» και την συζήτησε εκεί με έναν παραγωγό.

Τελικά αυτή η ανάμνηση άνοιξε τον δρόμο για το ντοκιμαντέρ στον Howard, αφού ο συγκεκριμένος παραγωγός τον ενημέρωσε αμέσως για το Beatles project.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,