Οι εμφανίσεις που θα είχαν αν κατέβαιναν στο Μουντιάλ οι Οίκοι του Game of Thrones - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι εμφανίσεις που θα είχαν αν κατέβαιναν στο Μουντιάλ οι Οίκοι του Game of Thrones

Ειδήσεις | 2-7-2014 |

H Nerea Palacios, Ισπανίδα σχεδιάστρια, αντλεί έμπνευση από την επιτυχημένη σειρά του HBO και σχεδιάζει τις εμφανίσεις των “ομάδων” του Game of Thrones.

H ίδια έχει δηλώσει επανειλημμένως την βαθιά της επιθυμία να δουλέψει στην εταιρία της Nike. Εδώ και πολλά χρόνια δημιουργεί ευφάνταστα σχέδια που με την βοήθεια του Photoshop αναδεικνύει το ταλέντο της. Όσων αφορά το τελευταίο της πόνημα, πηγή έμπνευσής της είναι το Μουντιάλ και η πολύ πετυχημένη σειρά της μικρής οθόνης. Λαμβάνοντας υπόψη την ιστορία, τα χρώματα καθώς και την κληρονομιά της κάθε οικογένειας δημιούργησε έξι εμφανίσεις. Την ρωτήσαμε να μας πει για αυτό της το σχέδιο.

Πρώτα πρώτα, γιατί διαλέξατε το Game of Thrones και γιατί ποδοσφαιρικές εμφανίσεις;

Είμαι πιστή τηλεθεατής της σειράς και φανατική φίλαθλος του ποδοσφαίρου. Είχα σχεδιάσει τις εμφανίσεις όλων των χωρών που λαμβάνουν μέρος και έψαχνα για κάτι τελείως καινούργιο. Κάτι που δεν είχε ξαναγίνει. Κι έτσι άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο.

lannister_outfit

Πως περάσατε μέσα στα σχέδιά σας την ατμόσφαιρα του Game of Thrones και κατά πόσο τα επηρέασαν οι χαρακτήρες της σειράς;

Ήταν πολύ απλόŸ οι εμφανίσεις έχουν το οικόσημο, τα χρώματα του Οίκου, ακόμη και το ρητό της κάθε οικογένειας. Ουσιαστικά ένας αγώνας είναι η κατάκτηση του θρόνου. Αλλά προσπάθησα να εστιάσω στους Οίκους, όχι στους χαρακτήρες. Ίσως οι Baratheon είναι πιο πολύπλοκοι μιας και όλοι τους είναι πολύ δημιουργικοί με τα οικόσημα και τα χρώματά τους.

stark_outfit

Με ποιο Οίκο θα συντασώσασταν;

Ίσως με τους Lannister. Κι εγώ προέρχομαι από μία πολύ περίεργη οικογένεια και εκεί θα ένιωθα σαν στο σπίτι μου. Θα ήταν πολύ ωραίο να κάνω παρέα με τον Jaime, τον Tyrion και να μην χρωστάω τίποτα σε κανένα. Όσο για την Cersei δεν θα ήθελα να κάνω κανένα σχόλιο.

martell_outfit

Ποιος χαρακτήρας του Game of Thrones πιστεύετε ότι θα ήταν φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλου;

Η Daenerys φαίνεται να είναι καλά προετοιμασμένη και έχει πολύ καλή ομάδα. Από την άλλη, η Sansa και ο John ξέρουν να παίζουν, ίσως είναι τα αουτσάιντερ.

barathteon_outfit

Ποια η γνώμη σας για το γεγονός ότι το Game of Thrones υπάρχει παντού. Βρίσκεται από το φαγητό, τη μόδα, τη μουσική μέχρι και ,στην δικιά σας περίπτωση, στον αθλητισμό.

Είναι η πιο ακριβή παραγωγή της τηλεόρασης και ένα από τα πιο μακροσκελή “Ιστορικά” βιβλία, ίσως γι αυτό έχει κάτι για όλους. Όσο θα ανανεώνουν την ομάδα τόσο ελκυστικοί θα γίνονται.

targaryen_outfit

Η αγάπη σας για την Nike είναι πολύ μεγάλη, αν όμως είχατε την επιλογή να δουλέψετε για την Nike ή να εμφανιστείτε στο Game of Thrones, τι θα διαλέγατε;

Λυπάμαι αλλά θα διάλεγα την Nike. Μπορώ, μέσω της φαντασίας μου, να εμφανίζομαι στο Game of Thones όποτε θέλω.

nightswatch_outfit

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , , , , , ,