Ο Velociraptor, του Jurassic World - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Velociraptor, του Jurassic World

Ειδήσεις | 11-7-2014 |

Έχουμε μία καινούρια εικόνα από το “Jurassic World”. Οι προηγούμενες φωτογραφίες δεν αποκάλυπταν και πολλά, ενώ τουλάχιστον αυτή μας δείχνει ένα από τα βασικά πλάσματα της ταινίας. Επιτρέψτε μου. Όχι πλάσμα. Χαρακτήρας.

Το σενάριο και την σκηνοθεσία θα υπογράφει ο Colin Trevorrow, ο οποίος δηλώνει για την ταινία:“To “Jurassic World” θα λαμβάνει χώρα σε ένα πλήρως διαμορφωμένο πάρκο στη Νήσο Nublar, με περισσότερους από 20.000 επισκέπτες την ημέρα. Θα φτάνεις σε αυτό με ferry από την Κόστα Ρϊκα. Θα έχει στοιχεία της βιολογικής εξέλιξης, σαφάρι, ζοωλογικό κήπο και ένα θεματικό πάρκο. Πρόκειται για ένα πλούσιο θέρετρο, με ξενοδοχείο, ρεστοράν, νυχτερινή διασκέδαση και γήπεδο του γκόλφ. Και θα έχει και δεινόσαυρους. Αληθινούς. Θα μπορείς να τους πλησιάσεις πιο κοντά από ποτέ. Είναι η πραγματοποίηση του ονείρου του John Hammond, και θα θες να πας εκεί.”

Η τέταρτη συνέχεια της σειράς, θα βγει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2015.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους Chris Pratt και Bryce Dallas Howard, ο οποίος θα ενσαρκώσει έναν επιστήμονα που θέλει να ερευνήσει πόσο κοντά μπορούν να έρθουν οι άνθρωποι με τους Βελοσιράπτορες.

Φαίνεται ότι δεν έχουν δει τα προηγούμενα για αυτό. Αν ήμουν στη θέση τους, θα το ξανασκεφτόμουν.

Διαβάστε περισσότερα για: ,