Ο Tom Hiddleston σε country έκδοση... - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Tom Hiddleston σε country έκδοση…

Ειδήσεις | 29-7-2014 |

Ο Βρετανός ηθοποιός Tom Hiddleston (γνωστός και ως Loki στο “Thor” και στους “Avengers”) θα ενσαρκώσει τον Hank Williams , τραγουδιστή της country σκηνής (“Ι’m so lonely I could cry”,”Hey good lookin”  …κάποια από τα τραγούδια του)

“Ι saw the light” ο τίτλος της ταινίας (που είναι και ο τίτλος ενός εκ των πιο επιτυχημένων τραγουδιών του Hank Williams) σε σκηνοθεσία,σενάριο και μερική παραγωγή του Marc Abraham ,παραγωγός επίσης των “Robocop” , “Children of men”,”Air force one” και άλλων.

Το σενάριο θα βασιστεί στη βιογραφία του Hank Williams από τον Colin Escott και η ταινία θα περιλαμβάνει κατά συνέπεια την ιστορία του πολύ γνωστού και διακεκριμένου στο είδος του τραγουδιστή , που άφησε σπουδαίο έργο στην αμερικάνικη μουσική παρά το πρόωρο τέλος του στην ηλικία των 30 ετών από καρδιακή προσβολή.

Όποιο τραγούδι ακούσουμε στην ταινία θα είναι δια στόματος Tom Hiddleston,τον οποίο θα δούμε εκτός των άλλων και στο “Grimson Peak” του Guillermo Del Toro  αλλά και στο “High Rise” του Ben Wheatley.

Περιμένουμε λοιπόν να δούμε και να ακούσουμε τον ομολογουμένως good lookin  Hiddleston να μας ερμηνεύει σαν άλλος Hank Williams  ….”Hey Good Lookin..” ..

 

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,