Ο Thor αλλάζει φύλο - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Thor αλλάζει φύλο

Ειδήσεις | 18-7-2014 |

Όχι δεν θα πάει στην Καζαμπλάνκα. Όχι, στο επόμενο Avengers τον ίδιο Thor θα δείτε, αλλά από εδώ και στο εξής ο Thor θα είναι Η Thor στο κόμικ κόσμο της Marvel. Πλέον δεν θα αναγνωρίζεται σαν τον γιο του Odin με μούσι και μυς. Την προηγούμενη Τρίτη, η Marvel ανακοίνωσε το “The View” ότι θα αλλάξουν το φύλο του ήρωα σε θηλυκό, και έδωσαν και τα πρώτα σκίτσα στην δημοσιότητα.

Η νέα σειρά “Thor” είναι γραμμένη από τον Jason Aaron και σκίτσα του Russell Dauterman. Η καινούρια μορφή του Thor είναι πλέον μία ξανθιά γυναίκα με ασημένια περιβολή κρατώντας το χαρακτηριστικό σφυρί, το οποίο έχει χαραγμένο πάνω του το εξής:”Όποιος κρατά το σφυρί, αν το αξίζει, θα κατέχει τις δυνάμεις του Thor”. Ο συντάκτης της Marvel είπε το εξής ωραίο:”Είναι η ώρα να εκσυγχρονίσουμε την περιγραφή.”

Και συνεχίζει:“Η νέα Thor θα συνεχίσει την περήφανη παράδοση της Marvel στους δυνατούς γυναικείους χαρακτήρες όπως τις Captain Marvel, Storm, Black Widow και άλλες. Και αυτή η καινούρια Thor δεν θα αποτελεί ένα γυναικείο υποκατάστατο. Τώρα είναι η μία και μοναδική Thor, και το αξίζει!” 

Είναι από τις πιο συγκλονιστικές αλλαγές της Marvel, και πλέον θα είναι η όγδοη σειρά με γυναίκα πρωταγωνίστρια.

Σκοπός της αλλαγής είναι να έρθουν στον κόσμο των comic το κοινό που απέχει, οι γυναίκες. Η σειρά θα εκδοθεί από τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Προφανώς στο Marvel Cinematic Universe o Thor θα παραμείνει άνρας για αρκετές ταινίες ακήμη, σε καμιά δεκατία όμως, μετά από κάποιο reboot των Avengers, περιμένετε την γυναίκα Thor να κάνει την εμφάνισή της

thorchick1

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,