Ο Ταραντίνο αποκαλύπτει: Zorro και Django μαζί σε ένα αναπάντεχο crossover - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Ταραντίνο αποκαλύπτει: Zorro και Django μαζί σε ένα αναπάντεχο crossover

Ειδήσεις | 29-7-2014 |

Και πριν πείτε το οτιδήποτε, ένα θα σας πω: “Ρε παιδιά για Tarantino μιλάμε.”Ο εκδοτικός οίκος Dynamite Entertainment, ο οποίος φέτος γιορτάζει 10 χρόνια, θα εκδώσει σε κόμικ και για πρώτη φορά στην καριέρα του Tarantino, sequel ταινίας του, που δεν είναι κινηματογραφικό. Το sequel θα αφορά την συνέχεια του Django, ο οποίος στην περιπέτειά του θα συναντήσει ένα άλλον ήρωα της Dynamite, τον Zorro.

Τα νέα μας ήρθαν από την Comic Con, (από που αλλού), με τους Matt Wagner, (τον σεναριογράφο του Django),  τον παραγωγό Reginald Hudlin, και τον Tarantino, οι οποίοι παρουσίασαν το artwork της γραφικής νουβέλας.

Ο Tarantino δήλωσε ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει ακριβώς μετά την ολοκλήρωση του “The Hateful Eight”, και ότι πρόκειται για μία ιδέα η οποία, αν και ακόμα δεν έχει κινηματογραφική προοπτική, δεν πρέπει να μας εκπλήξει αν το δούμε στην μεγάλη οθόνη.

Συγκεκριμένα όταν ο Tarantino γνωστοποίησε το project στον Jamie Foxx, τον πρωταγωνιστή του Django, εκείνος απάντησε ότι πρέπει οπωσδήποτε να γίνει ταινία, και μάλιστα να επιστρέψει ο Antonio Banderas, στον ρόλο του μασκοφόρου εκδικητή.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,