Ο Stan Lee και στο "Avengers: Age of Ultron" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Stan Lee και στο “Avengers: Age of Ultron”

Ειδήσεις | 14-7-2014 |

Μετά και την σύντομη εμφάνισή του στο “The Amazing Spider-Man 2”, ο Stan Lee θα κάνει ακόμα ένα cameo σε ακόμα μία κινηματογραφική διασκευή της Marvel. Ο Lee αποκάλυψε στην ComicCon ότι γύρισε μία σκηνή για το “Avengers: Age of Ultron” το οποίο θα βγει στις αίθουσες τον Μάιο του 15.
Στην αρχή σχολίασε την επιτυχία των ταινιών της Marvel:“Θα είναι καλό για την Marvel, να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτές τις ταινίες, γιατί αυτές οι ταινίες είναι επιτυχημένες. Έχουμε πλέον κοινό που διαβάζει comic που δεν διάβαζε ποτέ πριν. Βοηθάει την βιομηχανία των comic. Η κινηματογραφική βιομηχανία είναι απίστευτα εκπληκτική. Οι ταινίες της Marvel είναι πια οι πιο επιτυχημένες από όλες.” 

Και συνέχισε:”Οι ταινίες είναι εξαιρετικές. Ήμαστε πολύ τυχεροί. Έχουμε τους καλύτερους σκηνοθέτες, τα καλύτερα οπτικά εφέ και φανταστικούς ηθοποιούς. Έχουμε ηθοποιούς που δεν είχαν γίνει star, όπως τον τύπο που κάνει τον Thor. Είναι καταπληκτικός. Ήμουν μαζί του χτες όταν έκανα την εμφάνισή μου, εννοείται“, και εδώ είναι που αποκάλυψε το cameo του.

Επίσης έκανε και σχόλιο για το αντίπαλο στρατόπεδο της DC:”Θα μπορούσαν να βγάλουν περισσότερα λεφτά, αν ανακοίνωναν δική μου εμφάνιση στις ταινίες τους. Ο κόσμος δεν θα τους πίστευε. Θα έπρεπε να πάνω στο σινεμά για να το δουν.”

Πάντως δεν το συζητάμε. Έχει χιούμορ ο δικός μας….

Διαβάστε περισσότερα για: , ,