Ο Sherlock επιστρέφει για 4η σεζόν - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Sherlock επιστρέφει για 4η σεζόν

Ειδήσεις | 2-7-2014 |

Αφού και μετά την επιστροφή από την χώρα των νεκρών στην 3η σεζόν, δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο φίλος μας ο Sherlock, επιστρέφει για μία τέταρτη σεζόν.

Ωστόσο με το βαρύ πρόγραμμα και την αυξανόμενη δημοτικότητα των εμπλεκομένων, μάλλον η ανακοίνωση της ημερομηνίας για την προβολή του 4ου κύκλου από το BBC, είναι αυτό που αποτελεί έκπληξη.

Οι Benedict Cumberbatch και Martin Freeman θα ξεκινήσουν γυρίσματα της 4ης σεζόν τον Ιανουάριο του 2015, ξεκινώντας με ένα σπέσιαλ επεισόδιο. Η αναμονή μεταξύ του δεύτερου και τρίτου κύκλου ήταν ενάμισης χρόνος, όσος δηλαδή και τώρα. Tο σπέσιαλ επεισόδιο θα είναι αυτόνομο  και στην συνέχεια θα ακολουθήσει η επόμενη σαιζόν με ημερομηνία μετάδοσης την αρχή του 2016.

Ο διευθυντής παραγωγής Steven Moffat δηλώνει:”Θα υπάρξει ένα σπέσιαλ επεισόδιο, συν μία καινούρια σειρά τριών επεισοδίων. Φυσικά είναι πολύ νωρίς να πούμε τι θα συμβεί, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτά που θα συμβούν στους ήρωες θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα περιμένατε. Οι δύο ήρωες θα κολυμπήσουν σε πιο βαθιά και πιο σκοτεινά νερά, παρά ποτέ.” 

Η Sue Vertue, διευθύντρια παραγωγής της Hartswood Films, συμπληρώνει:”Μας πήρε λίγο καιρό να βρούμε ημερομηνίες, γιατί τα αγόρια μας δεν είναι όσο να πεις καθιστοί, αλλά πια είμαστε χαρούμενοι που θα τους ξαναδούμε.”

Δικαίως η καθυστέρηση. Ο Freeman έχει να τρέξει για το promo του τελευταίου “Hobbit”, συν για το τηλεοπτικό Fargo, το οποίο σίγουρα δεν θα λείπει από τις Χρυσές Σφαίρες. Ο Cumberbatch έχει να προμοτάρει 6 ταινίες, δύο εκ των οποίων επίσης το Hobbit, αλλά και το Black Mass (με τον Johnny Depp). Και με δεδομένο ότι κάθε επεισόδιο του Sherlock κρατάει 90 λεπτά, είναι σαν να γυρίζουν 3 ταινίες.

Ο σχεδιασμός λέει πως η υπόθεση του 4ου κύκλου δεν θα είναι τόσο περίπλοκη όσο του τρίτου (μην ξεχνάτε την επιστροφή του Holmes από τους νεκρούς), αλλά θα είναι εξίσου ανατρεπτική.

Αναμένουμε με ανυπομονησία.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,