Ο Kurt Russell στην ταινία του Tarantino 'The Hateful Eight' - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Kurt Russell στην ταινία του Tarantino ‘The Hateful Eight’

Ειδήσεις | 15-7-2014 |

Ο Αμερικανός ηθοποιός επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στην ταινία (/«σήριαλ») του Quentin Tarantino, The Hateful Eight. Ο Kurt Russell έχει ήδη πάρει μέρος στη ζωντανή ανάγνωση του σεναρίου, στο ρόλο του κυνηγού κεφαλών John Ruth, στο  Ace Hotel του Λος Άντζελες τον περασμένο Απρίλιο.

Ο 63χρονος ηθοποιός, που έχει στο παρελθόν συνεργαστεί ξανά με το σκηνοθέτη, παίζοντας τον ψυχασθενή stalker/κασκαντέρ Stuntman Mike στην ταινία Death Proof (2007), μας αποκάλυψε μάλιστα και  πότε περίπου θα ξεκινήσει η ταινία: « Έχω ένα πρότζεκτ του Tarantino που λέγεται The Hateful Eight και φαίνεται ότι θα αρχίσει γύρω στις αρχές της χρονιάς.»

Το The Hateful Eight , γραμμένο από τον Tarantino, επρόκειτο να αποτελέσει το επόμενο μεγάλο κινηματογραφικό του εγχείρημα. Οι διαδικασίες όμως καθυστέρησαν λόγω διαρροής του σεναρίου στο ίντερνετ, και από τότε ο Αμερικανός σκηνοθέτης δεν μπορούσε να αποφασίσει αν αξίζει ή όχι να γυριστεί τελικά. Πρόκειται για ακόμα ένα γουέστερν, που εκτυλίσσεται και πάλι στην Άγρια Δύση και ακολουθεί δύο κυνηγούς κεφαλών, ένα λιποτάκτη αξιωματικό και μια κατάδικο που εγκλωβίζονται σε ένα έρημο σαλούν, όταν η άμαξά τους εκτροχιάζεται, λόγω χιονοθύελλας.

Στη ζωντανή ανάγνωσή του πριν  από τρεις μήνες πήρε μέρος ο Samuel L. Jackson, ως Major Marquis Warren, η Amber Tamblyn ως Daisy Domergue, ο Walton Goggins ως Chris Mannix, ο Michael Madsen ως John Gage, ο Bruce Dern ως General Smithers, και ο  James Parks ως O.B. Jackson. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά όλοι οι παραπάνω ηθοποιοί αναμένεται να συμμετάσχουν και στην κινηματογραφική εκδοχή.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,