Νέος (πιθανός) ρόλος για τον Matthew McConaughey - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέος (πιθανός) ρόλος για τον Matthew McConaughey

Ειδήσεις | 23-7-2014 |

Στην ταινία “The Company Man” (προορίζεται για το 2016) είναι πιθανώς ο νέος πρωταγωνιστικός ρόλος του Matthew McConaughey.

Ο κάτοχος του Όσκαρ Α’ αντρικού ρόλου για το 2014 για την ταινία “Dallas Buyers Club” (κλικ στον τίτλο για τη σχετική ανάρτηση στη σελίδα μας), φαίνεται να είναι στα πλάνα του σεναριογράφου Andrew Cypiot ενώ φημολογείται ότι συμμετείχε και στη διαδικασία επιλογής σκηνοθέτη για την εν λόγω ταινία.

Σύμφωνα με την Deadline, o Matthew McConaughey έχει αρχίσει να δουλεύει πάνω στο σενάριο, γνωστό κυρίως ως “The Untitled Ed Wilson Project“, αν και οι εκπρόσωποί του ισχυρίζονται ότι τίποτα δεν είναι ακόμη οριστικό.

Η ταινία βασίζεται στην πραγματική ιστορία ενός πράκτορα της CIA, του Edwin Wilson, ο οποίος πέρασε κρυφά στο αντίπαλο στρατόπεδο για να διασφαλίσει μια σύμβαση όπλων και να αναφέρει πληροφορίες στη CIA, λίγο μετά τον Ψυχρό Πόλεμο. Η ανέλιξή του στην εταιρεία ήταν τρομερή ώσπου αυτή άλλαξε τους κανόνες ασφαλείας και τον απέλυσε. Ο Wilson έγινε άνθρωπος χωρίς πατρίδα και No.1 δημόσιος εχθρός στο γραφείο του εισαγγελέα των ΗΠΑ.

Την ταινία παράγει ο Mark Sourian μαζί με τον Josh Kazdan.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Matthew McConaughey έχει ήδη προγραμματισμένη τη συμμετοχή του στο “Sea of Trees” ενώ φημολογείται sequel για την ταινία “Magic Mike” στην οποία είχε λάβει μέρος.

Διαβάστε περισσότερα για: