Νέες εικόνες από το Star Wars: Episode VII - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέες εικόνες από το Star Wars: Episode VII

Ειδήσεις | 24-7-2014 |

H πρώτη εικόνα του μαχητικού αεροσκάφους X-Wing Starfighter από “Star Wars Episode VII” αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον J.J. Abrams.To βίντεο που δείχνει το αεροσκάφος, είδα τα φώτα της δημοσιότητας πριν λίγες μέρες, στα πλαίσια προώθησης της καμπάνιας της UNICEF, “Force for Change”.

Όσοι προσφέρουν τουλάχιστον $10 σαν δωρεά, χρήματα για τα παιδιά του κόσμου που έχουν ανάγκη, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα sets των γυρισμάτων στον Λονδίνο. Τώρα μία εβδομάδα πριν λήξει η διαδικασία προστίθεται ακόμα ένα έπαθλο. Εκείνος που θα δώσει το μεγαλύτερο πόσο, θα καταφέρει να δει την ταινία σε αποκλειστική προβολή με την παρέα του, μία εβδομάδα πριν βγει στις αίθουσες, τον Δεκέμβριο του 2015.

“Κόσμος από περισσότερες από 119 χώρες συμμετέχουν σε αυτή την ενέργεια, και είμαστε ευγνώμονες. Αλλά συνεχίζουμε, έχουμε ακόμα μία εβδομάδα. Ξέρουμε τι σημαίνει “Ο Πόλεμος των Άστρων” για τους περισσότερους από εσάς, και θέλουμε να την μοιραστούμε μαζί σας, συμμετέχοντας όλοι μαζί σε αυτόν τον σκοπό,” δήλωσε ο σκηνοθέτης.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα για: , ,