Νέα στοιχεία για το "Sin City: A Dame to Kill For" και προσδοκίες για Sin City 3! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέα στοιχεία για το “Sin City: A Dame to Kill For” και προσδοκίες για Sin City 3!

Ειδήσεις | 29-7-2014 |

Ο Frank Miller και ο Robert Rodriquez, που συ-σκηνοθετούν το sequel της αγαπημένης ταινίας, μας αποκαλύπτουν, δέκα χρόνια μετά την προβολή του πρώτου sin city υλικού, στο San Diego Comic-Con International, νέες λεπτομέρειες και footage από το δεύτερο “Sin City: A Dame to Kill For”.

Σύμφωνα με τον Miller, δημιουργό του υπερ-επιτυχημένου και ιδιαίτερου κόμικ και συνδημιουργό των ταινιών, υπάρχουν ήδη σκέψεις και για τρίτη ταινία: “Ο Robert (βλ. Robert Rodriquez) κι εγώ ήδη συζητάμε για το  Sin City 3. Οπότε στηρίξτε το επικείμενο Sin City 2 A Dame to Kill For  αλλιώς δε θα δώσουν λεφτά και για τρίτο” δήλωσε στο κοινό . Οι δύο δημιουργοί μας αποκάλυψαν μέρος της πρώτης σκηνής, από το “Just Another Saturday Night” του Miller. Στη σκηνή ο Marv (Mickey Rourke) σκοτώνει κάμποσους τύπους που προσπαθούν να κάψουν ζωντανό έναν δύστυχο άστεγο. Ακολουθεί μια καταδίωξη με αυτοκίνητα, η Jessica Alba απαλλάσσεται από τα περιττά -και όχι μόνο- ρούχα της, κι όλα αυτά με τη συνοδεία ποτού και γρονθοκοπημάτων από τον Marv.

Μετά την προβολή του αποκλειστικού υλικού, η Rosario Dawson, ο Josh Brolin και η Jessica Alba χαιρέτησαν τους φαν και αποκάλυψαν όσα μπορούσαν για το έργο. Η Alba υποσχέθηκε ότι ο χαρακτήρας της Nancy που υποδύεται, θα εξελιχθεί σε μαχητή στο σίκουελ, ενώ ο Brolin είπε για τη δουλειά του Miller ότι “Πρέπει να αφεθείς πραγματικά σε αυτό που έχει δημιουργήσει”. Ιδιαίτερη μνεία έκαναν οι δημιουργοί στην ερμηνευτική ένταση που διέκρινε την Alba κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων με το αποτέλεσμα να τρομάξουν κι οι ίδιοι : ” Εμφανίστηκε τόσο μέσα στο ρόλο, που πραγματικά πιστέψαμε ότι μας μισούσε!” είπε ο Rodriguez κι ο Miller πρόσθεσε ότι βλέποντας την Jessica Alba στο γύρισμα, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν : “Μα καλά, αφού έχω να τη δω οχτώ χρόνια, πως στο καλό την τσάντισα ; “

Η πρώτη ταινία “Sin City” βγήκε στις αίθουσες το 2005 και το σίκουελ πήρε χρόνια για να ετοιμαστεί. Αλλά ο  Rodriquez δικαιολόγησε το μεγάλο διάστημα που μεσολάβησε ανάμεσα στις δύο ταινίες λέγοντας ότι οι τεχνολογικές βελτιώσεις και το καστ δημιουργούν ένα πολύ ιδιαίτερο αποτέλεσμα αυτήν τη φορά : “Δεν θεωρώ ότι υπάρχει καταλληλότερη στιγμή για την ταινία από αυτήν. Αν γινόταν κάποια άλλη χρονική περίοδο, το καστ δεν θα ήταν αυτό που έχουμε τώρα”, δήλωσε. Επίσης μίλησε για την πρόκληση της διαχείρισης των διαφορετικών  προγραμμάτων ενός πολύ μεγάλου καστ, σε σημείο που να μη συναντιούνται ούτε οι ηθοποιοί που συμμετείχαν στην ίδια σκηνή (ο Brolin κι ο Rourke δε συναντήθηκαν ποτέ, με κάποιο μαγικό τρόπο, θα λέγαμε). Ο Brolin μάλιστα, είχε δηλώσει όλο απελπισία “Περίμενα κι εγώ να δουλέψω με τον Mickey εδώ και είκοσι χρόνια και τώρα που έτυχε, εκείνος έλλειπε!” αποκάλυψε ο Robert Rodriquez.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , ,