Νέα για το Avengers 2 + πρώτες φωτος - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέα για το Avengers 2 + πρώτες φωτος

Ειδήσεις | 19-7-2014 |

Πριν την Comic-con, η Marvel φροντίζει να μας εξάψει και άλλο την περιέργεια δίνοντάς μας έξτρα πληροφορίες για το επόμενο “Avengers: Age of Ultron”, και σχετικές με τους Quicksilver και Quicksilver, για την σχέση αυτών των δύο αλλά και για το που στέκονται απέναντι στους υπόλοιπους ήρωες.

Ενώ ο Ultron δημιουργήθηκε από τον Dr. Hank Pym (τον πρώτο Ant-Man) στα βιβλία, [SPOILER ALERT!] το μηχανικό ρομπότ αποτελεί δημιούργημα του Tony Stark στην ταινία. Ο Robert Downey Jr. θα δημιουργήσει ένα ρομπότ με τον χαρακτήρα του, προκειμένου να βοηθήσει τους “Εκδικητές” στην προστασία του κόσμου.

Ο Ultron (James Spader) αποκτά κάποιες από τις αξίες του Stark, αλλά καθόλου την ανθρωπιά του. Βλέπει τους ανθρώπους σαν την αιτία όλων των προβλημάτων και επιθυμεί την καταστροφή τους. Ο Chris Hemsworth, aka Thor δηλώνει:”Είναι η κακή πλευρά της ευφυΐας και της προσωπικότητας. Είναι ο κακός γιος του Stark.” 

Όπως και ο δημιουργός του, ο Ultron αργότερα φτιάχνει και το δικό του δημιούργημα, τον Vision, έναν συνθετικό υπεράνθρωπο, για να δείξει ότι και ο ίδιος μπορεί να δημιουργήσει ζωή, τον οποίο στην ταινία θα ενσαρκώσει ο Paul Bettany, η φωνή του J.A.R.V.I.S., στις προηγούμενες ταινίες της Marvel.

Ο σκηνοθέτης Joss Whedon, μίλησε και για τους καινούριους χαρακτήρες των Quicksilver (Aaron Johnson) και Scarlet Witch (Elizabeth Olsen):”Είναι στην ομάδα του Ultron, πράγμα που κάνει τα πράγματα δύσκολα για τους Εκδικητές, γιατί ξαφνικά έχουν να αντιμετωπίσουν δυνάμεις που δεν έχουν συνηθίσει.” 

“Με τους πρώτους Avengers, ο καθένας θα μπορούσε να ρίξει μία γροθιά. Αλλά τώρα έχεις μία γυναίκα που μπορεί να μπει στο μυαλό σου και να μετακινήσει πράγματα με την σκέψη, και έναν άντρα που κινείται γρηγορότερα από κάθε τι, και ένα ρομπότ που μπορεί να μεταμορφώνεται και έχει ήδη τρελαθεί. Ξαφνικά αντιμετωπίζουν έναν σκληρότερο, πιο περίεργο και σκοτεινό από αυτόν που ζούσαν.”

Οι δυο τους είναι σαν τσιγγάνοι, σαν ταξιδευτές. Τους κυνηγούσαν συνεχώς. Αυτός θυμώνει εύκολα και δεν έχει υπομονή, αλλά είναι υπερπροστατευτικός. Έχουν μία σχέση yin-yang. Αυτός είναι φυσικός, αυτή κινείται στο υπερφυσικό. Είναι στην πρώτη γραμμή, αλλά είναι και πολύ ευαίσθητος“, αυτά δηλώνει ο Johnson για τον χαρακτήρα του.

Η Olsen, μιλάει και για τον δικό της:”Ο λόγος που είναι τόσο ιδιαίτερη έγκειται στο ότι γνωρίζει τόσο πολλά αλλά δεν ξέρει πως να τα χειριστεί. Κανείς δεν την έμαθε να χρησιμοποιεί σωστά τις ικανότητές της. Δεν είναι τρελή, είναι απλά υπέρ του δέοντος ενεργή. Μπορεί να συνδέσει τον εδώ κόσμο με έναν παράλληλο κόσμο, και την ίδια στιγμή παράλληλους χρόνους.”

Πλην όμως αυτών των πληροφοριών έχουμε και νέες εικόνες, τις οποίες βλέπετε παρακάτω:

avenger-2-ultron-s-origin-and-which-sides-quicksilver-and-scarlet-witch-side

Captain-America-Thor

avengers-age-of-ultron-official-still-8 avengers-age-of-ultron-official-still-6 avengers-age-of-ultron-official-still-3 avengers-age-of-ultron-official-still-2 avengers-age-of-ultron-official-still-1

Διαβάστε περισσότερα για: , ,