Έτοιμοι για το Kill Bill The Whole Bloody Affair; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Έτοιμοι για το Kill Bill The Whole Bloody Affair;

Ειδήσεις | 30-7-2014 |

Όχι ο πολυάσχολος τελευταία Tarantino δεν ετοιμάζει τρίτη ταινία Kill Bill, κάτι που παρεπιπτώντος είχε ακουστεί στο παρελθόν. Αυτό που ετοιμάζει είναι η ενιαία έκδοση του Kill Bill σε μία ταινία. Το Kill Bill παρουσιάστηκε στις Κάννες σαν μία ταινία, στην πρεμιέρα του το 2003, όμως από τότε η ταινία επιλέχτηκε να κοπεί στα δύο, με το Volume 1 να βγαίνει στις αίθουσες το 2003 και το Volume 2 ένα χρόνο αργότερα. Τότε ο Tarantino υποσχέθηκε ότι θα βγάλει και μία ενωμένη version της ταινίας. 

Μετά από χρόνια που δεν είχαμε ακούσει κάτι για το Kill Bill The Whole Bloody Affair, ο Tarantino αναζωπύρωσε το θέμα στην Comic Con, ναι εκεί που δήλωσε πριν λίγες μέρες ότι η επόμενη του ταινία θα είναι τελικά το Hateful Eight, το οποίο τείνει να γίνει σίριαλ, αλλά και αποκάλυψε τα σχέδιά του για μία συνάντηση του Ζορό, με τον Django, σε κάποια μορφή τέχνης (βιβλίο;) και ίσως και με κινηματογραφική μεταφορά.

“Δέκα και πλέον χρόνια πίσω όταν το Kill Bill ήταν να είναι μία ταινία, έγραψα μία μεγαλύτερη anime σκηνή. Αφού σκότώνεται το αφεντικό, δίπλα υπάρχει και ένας άντρας με μακριά μαλλιά. Η σκηνή αυτή θέλει την νύφη να παλεύει με αυτόν τον άντρα. Η I.G., η Γιαπωνέζικη Anime εταιρία που είχε αναλάβει να φτιάξει την σκηνή, δεν προλάβαινε να φτιάξει την συγκεκριμένη σκηνή όταν ο Tarantino την ήθελε έτοιμη. Επιπλέον η σκηνή αυτή θα ήταν περί τα 30 λεπτά, πράγμα απαγορευτικό.” είπε ο Tarantino.

Έτσι ο Tarantino εγκατέλειψε αυτή τη σκηνή αν και όπως είπε ήταν από τις αγαπημένες του. “Όταν η I.G. έμαθε ότι θέλαμε να κάνουμε το Kill Bill: The Whole Bloody Affair έφτιαξε μόνη της τελικά εκείνη την σκηνή χωρίς καν να πληρωθεί. Η σκηνή είναι τέλεια.” συνέχισε ο Tarantino.

Τα δύο Kill Bill κυκλοφόρησαν σε ένα πακέτο DVD λίγο μετά την κυκλοφορία του δεύτερου, όμως η κόπια που παίχτηκε σαν μία ταινία στις Κάννες έκανε πρεμιέρα μόλις το 2011 όταν παίχτηκε σε μία μόνο αίθουσα και για λίγες εβδομάδες. Έτσι οι fans του Tarantino αναμένουν την νέα έκδοση μέσα στον επόμενο χρόνο, με την νέα αυτή σκηνή.