Κάθεστε; Έρχεται το sequel του Fight Club - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Κάθεστε; Έρχεται το sequel του Fight Club

Ειδήσεις | 23-7-2014 |

Είναι από αυτά τα νέα που έχεις ανάμεικτα συναισθήματα, γιατί εύχεσαι ορισμένα πράγματα να μείνουν όπως είναι, αλλά από την άλλη δεν μπορείς παρά να ενθουσιαστείς. Ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με την συνέχεια του Fight Club απεκάλυψε ο συγγραφέας Chuck Palahniuk και ο illustrator Cameron Stewart, για το graphic novel, το οποίο επικεντρώνεται στην κρίση μέσης ηλικίας του αφηγητή.

Λίγο πριν την συνέντευξη τύπου στην Comic Con, στην οποία θα συμμετέχει και ο σκηνοθέτης του πρώτου David Fincher, ο Palahniuk μίλησε στο USA Today, σχετικά με το τι θα πρέπει να περιμένουμε.

Ο εκδοτικός οίκος πίσω από το 10τομο graphic novel, Dark Horse Comics, μας ενημερώνει ότι τα γεγονότα θα λαμβάνουν χώρα και στο μέλλον αλλά και στο παρελθόν, με τον πρωταγωνιστή/αφηγητή παντρεμένο με την Marla Singer και με έναν 9χρονο γιο ονόματι Junior, τον οποίο απογοητεύει σαν πατέρας, όπως ακριβώς αισθανόταν και ο ίδιος με τον δικό του. Η πατρότητα θα παίξει και πάλι ρόλο στην υπόθεση αλλά από διαφορετική οπτική γωνία, με τον Palahniuk να δηλώνει πως το πρώτο βιβλίο ήταν ύμνος κατά των κακών μπαμπάδων, με το κοινό να μην μπορεί 100% να ταυτιστεί με αυτό:”Τώρα το να βρίσκομαι στην ηλικία που ήταν ο πατέρας μου, όταν τον κατηγορούσα για τα πάντα, με κάνει να θέλω να δω από την οπτική την οπτική του πατέρα μου, και να δω για ποιο λόγο όλα αυτά επαναλαμβάνονται.”

Θα μάθουμε επίσης και από που προέρχεται ο Tyler Durden:”Ο Tyler είναι κάτι που θα μπορούσε να υπάρχει για αιώνες, και δεν είναι απλά κάτι που ξεπήδησε από το μυαλό του.”

Το “Project Mayhem”, η επιχείρηση που θα έφερνε το χάος, θα επανέλθει στο βιβλίο, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπά meetings, του fight club:”Ο αφηγητής μας, προσπαθεί να πάει πίσω, και να αποκτήσει ξανά την ζωή που είχε, έστω και αποτυχημένη. Δεν είναι πια αυτός ο άνθρωπος. Αλλά πέραν αυτού, αυτό που θα καταφέρει είναι να ξαναμπεί στον οργανισμό, όπως αυτός έχει διαμορφωθεί μετά την απουσία του.”

Σε αντίθεση με τον συγγραφέα, ο Stewart έδωσε πληροφορίες για τον τόνο της ιστορίας, κυρίως για το πως θα ακολουθήσει την επιτυχία, κυρίως την κινηματογραφική, του πρώτου βιβλίου:”Πρόκειται για ένα σχόλιο στην πολιτισμική κουλτούρα του Fight Club, και στην συνέχειά του.”

Το Fight Club 2 αναμένεται στα ράφια τον ερχόμενο Μάιο.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα μεταφερθεί και στον κινηματογράφο, αλλά το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι ότι o Fincher, στο παρελθόν είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, ότι θα ήθελε να καθίσει στο καρεκλάκι του σκηνοθέτη.

Εμείς το μόνο που θα κάνουμε είναι να περιμένουμε με ανυπομονησία για τις εξελίξεις, και σε αντίθεση με τους κανόνες του Fight Club, μπορείτε να μιλήσετε για το Fight Club.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,