Η Katherine Heigl μετάνιωσε για το πολύ ρομάντζο! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Katherine Heigl μετάνιωσε για το πολύ ρομάντζο!

Ειδήσεις | 5-7-2014 |

Σε πρόσφατη συνέντευξή της για γνωστό γυναικείο περιοδικό, η Katherine Heigl μίλησε για τη δουλειά και την ως τώρα καριέρα της. Η ηθοποιός κάνοντας ένα μικρό απολογισμό δήλωσε πως οι τόσο πολλοί ρόλοι της σε ρομαντικές κομεντί τελικά έβλαψαν την καριέρα της στο χώρο, σε σημείο τέτοιο ώστε να εύχεται να είχε ρισκάρει να δοκιμαστεί και σε άλλους ρόλους στο παρελθόν.

Ειδικότερα παραδέχτηκε “Περνούσα φανταστικά. Λατρεύω τις ρομαντικές κομεντί. Ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένη όταν έκανα τέτοιους ρόλους, αλλά ίσως το παράκανα λίγο. Δεν μπορούσα να αρνηθώ. Κι ενώ αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, ίσως κούρασα το κοινό μου. Θα έπρεπε να είχα πάρει μέρος σε μια ταινία με σούπερ ήρωες ή να είχα κάνει ένα ψυχολογικό θρίλερ”.

“Σταμάτησα να βάζω προκλήσεις και στοιχήματα με τον εαυτό μου” δήλωσε η 35χρονη ηθοποιός. “Συνέβη χωρίς να το πολυσκεφτώ, κι αυτό για ένα δημιουργικό άνθρωπο μπορεί να είναι εξαντλητικό και ψυχοφθόρο. Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους για τους οποίους έμεινα λίγο καιρό εκτός χώρου, για να αναρωτηθώ και να βρω τι ψάχνω τελικά” συνέχισε.

Μάλιστα, η Heigl παραδέχτηκε ότι βρέθηκε σε μια κατάσταση όπου αισθανόταν προδομένη από το Hollywood  και χρειαζόταν να πάρει απόσταση για λίγο. “Αυτό που ήταν για πολύ καιρό ο καλύτερός μου φίλος ξαφνικά στράφηκε εναντίον μου κι αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενα. Εξεπλάγην και θύμωσα που με πρόδωσε αυτό που αγαπούσα” εξήγησε.

Μετά από όλα αυτά λοιπόν, η Katherine Heigl στρέφεται στην τηλεόραση. Ερμηνεύει το βασικό χαρακτήρα της νέας δραματικής σειράς του  NBC “State of Affairs”.  Η ηθοποιός πλέον αισθάνεται ότι περνάει στην επόμενη φάση της ενήλικης ζωής της και με χαρά διευκρίνισε ότι έκανε συμφωνία με τους παραγωγούς της σειράς για 15 μόνο επεισόδια ανά σαιζόν ώστε να της μένει χρόνος για να πηγαίνει στη  Utah και να κάνει πράγματα που την εμπνέουν.

Ωστόσο μετά από όλες αυτές τις αναπάντεχες δηλώσεις της, η ηθοποιός παραδέχτηκε “Κι όμως. Ακόμα και τώρα υπάρχει ένα κομμάτι μου που παραμένει πλάσμα του Hollywood”. Εμείς πάλι, ένα έχουμε να πούμε. Όσο κι αν σου κάνουν κακό, old habits die hard.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,