Η ομάδα του “Iron Man” βοηθά την αμερικανική κυβέρνηση στην κατασκευή στρατιωτικής πανοπλίας - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η ομάδα του “Iron Man” βοηθά την αμερικανική κυβέρνηση στην κατασκευή στρατιωτικής πανοπλίας

Ειδήσεις | 12-7-2014 |

Σύμφωνα με πληροφορίες η αμερικανική κυβέρνηση αναπτύσσει ένα πρόγραμμα για την κατασκευή ενός εξωσκελετού που θα βελτιώνει την αντίληψη και την αντοχή των στρατιωτών της.

Η Wall Street Journal αναφέρει ότι η Legacy Effects, η ομάδα που εργάστηκε για την ανάπτυξη και την κατασκευή του εμβληματικού κινηματογραφικού ήρωα, κλήθηκε να βοηθήσει στην σχεδίαση και ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένη πανοπλίας.

Το όλο σχέδιο έχει την κωδική ονομασία TALOS (από τον μυθικό γίγαντα με το χάλκινο σώμα που προστάτευε την Κρήτη). Ιδιωτικές εταιρίες όπως οι, Lockheed Martin, General Dynamics και Raytheon συνεργάζονται για την κατασκευή της στολής που θα είναι εξοπλισμένη με όπλα τελευταίας τεχνολογίας και φυσικά θα είναι αλεξίσφαιρη. Θα μπορεί ακόμη να παρακολουθεί τις ζωτικές λειτουργίες αυτού που την φοράει, να πολλαπλασιάζει την δύναμη του στρατιώτη καθώς και να του δίνει μια ανώτερη αντίληψη του πεδίου της μάχης.

Η Legacy Effects δίνει μια χείρα βοηθείας εκ μέρους μιας άλλης εταιρίας, της Ekso Bionics. “’Όταν φτιάχνουμε κάτι για τον κινηματογράφο πρέπει να είναι αληθοφανές” δήλωσε ο ιδρυτής της Legacy Effects και συνέχισε “Ενώ, όταν μιλάμε για τον στρατό, όλα πρέπει να είναι αληθινά”

Διαβάστε περισσότερα για: ,