Ο τηλεοπτικός Ηρακλής, Kevin Sorbo, εναντίον του κινηματογραφικού - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο τηλεοπτικός Ηρακλής, Kevin Sorbo, εναντίον του κινηματογραφικού

Ειδήσεις | 24-7-2014 |

Στο άκουσμα των παρακάτω, εγώ είπα ένα τεράστιο “Δεν πάμε καλά φίλε μου, δεν πάμε ΚΑΘΟΛΟΥ καλά”.Δεν ξέρω καν από που να ξεκινήσω. Ας το αντιμετωπίσω ψύχραιμα, όσο μπορώ, αν και δεν θα την αποφύγω τη βωμολοχία, να ξέρετε.

Τον θυμάστε τον Kevin Sorbo; Ο τηλεοπτικός Χέρκουλες, (τον οποίο εμείς βλέπαμε από την συχνότητα του Star Channel, είναι δυσαρεστημένος γιατί δεν συμμετέχει στον νέο “Ηρακλή”, στον οποίο πρωταγωνιστεί ο Dwayne “The Rock” Johnson. Ο ηθοποιός εξέφρασε την απογοήτευσή του που δεν είναι στην ταινία, σε συνέντευξή του στο “Dish”.

Ο Sorbo είπε στο site, ότι (άκουσον άκουσον) επικοινώνησε με τον σκηνοθέτη Brett Ratner και του ζήτησε να συμμετέχει στην ταινία, και όχι μόνο αυτό, συνέχισε λέγοντας ότι αιφνιδιάστηκε για το ότι δεν τον άφησαν να κάνει έστω και μία εμφάνιση, ένα cameo βρε αδερφέ:”Είμαι ακόμα και σήμερα σε όλη την Αμερική, στο netflix, στο Hub, στο Encore (υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης). Είμαι ακόμα σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο. Ήταν το πρόγραμμα με την μεγαλύτερη ακροαματικότητα στα 90’s, ακόμα και από το Baywatch. Το να μην μου επιτρέψουν μία εμφάνιση, είναι ηλίθιο. Πλησιάσαμε τον σκηνοθέτη (εννοεί με το επιτελείο του). Δεν ξέρω τους λόγους του, αν είναι πολιτικοί ή απλά είναι το εγώ του, αλλά ή απόφασή του είναι ηλίθια. Ο κόσμος θα το λάτρευε.”

Η σειρά τελείωσε το 1999 μετά από έξι σεζόν.

Δεν περιγράφω άλλο. Τι να πω. Ας τον δικαιώσει η ιστορία. Ή το τρελάδικο.

Διαβάστε περισσότερα για: ,